Şehit polis Murat Savaş Kale oğlunu 10 günlükken görmüş

Şehit polis Murat Savaş
Kale oğlunu 10 günlükken görmüş

Tunceli'de şehit düşen polis memuru 30 yaşındaki Murat Savaş Kale'nin, 40 günlük olan oğlu Yusuf Nihat Kale'yi doğduktan 10 gün sonra görebildiği ortaya çıktı.

Tunceli'de karakola düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Murat Savaş Kale'nin memleketi Adana'nın merkez Seyhan İlçesi Pınar Mahallesi'ndeki baba evinde taziye çadırı kuruldu.

Şehit yakınları gözyaşı dökerken dualar okundu. Şehidin kayınpederi Hacı Ünal, "Şehidimiz 1.5 yıl önce şark tayini çıkınca oraya gitmişti. Paralelci olduğu iddialarıyla, oraya sürüldüğü söylemi doğru değil. Bebeğini doğarken göremedi. İzin alamadı. Doğduktan 10 gün sonra geldi gördü ve geri gitti" dedi.

15-09/05/sehit-polis-oglunu-dogduktan-10-gun-sonra-gormus_7378_dhaphoto7.jpg

Şehidin baba evinin bulunduğu sokaktaki evlere Türk bayrakları asılırken emekli polis olan babası Beşir Kale ile annebi Makbule Kale ile yakınları tarafından teselli edilmeye çalışılıyor.

ADANA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN