Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın acı haberi babasına tatilde verildi

Şehit Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın acı haberi babasına tatilde verildi

Helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın’nı babası Ahmet Aydın’a şehadet haberi tatil için geldiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde verildi.

Helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın’nı babası Ahmet Aydın’a şehadet haberi tatil için geldiği Balıkesir’in Edremit ilçesinde verildi. Aydın ailesinin evine dev bir Türk Bayrağı asıldı.

Yaşanan helikopter kazasında 12 asker ile birlikte şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın’ın şehadet haberi Balıkesir’in Edremit ilçesinde tatil için bulunan babası Ahmet Aydın’a sağlık ekipleri eşliğinde verildi. Şehit haberini alan aile daha sonra ilçeden ayrıldı. Tokat’tan tatil için yazlıklarına gelen ailenin evine dev bir Türk Bayrağı asıldı. Ayrıca sağlık ekipleri şehit ailesinin evinin önünde hazır bekletildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN