Şili açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem

Şili açıklarında 6.2 büyüklüğünde deprem

Son depremler vatandaşların gündeminde. Şili'de 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Son depremler hakkında ABD Sismik Araştırmalar Merkezi açıklama yaptı.

Şili açıklarında, Paskalya Adası'nın güneydoğusunda 6.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi.
ABD Sismik Araştırmalar Merkezi'nin verilerine göre, Paskalya Adası'ndaki Hanga Roa kentine 273.5 kilometre uzaklıkta meydana gelen depremin derinliği 10 kilometre olarak ölçüldü. 


MARMARA'DA 3.1 ŞİDDETİNDE DEPREM

Tekirdağ Yeniköy açıklarında 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin merkez üssü olarak Yeniköy açıkları (Marmara Denizi) belirtildi. Köy sakinleri kısa süreli panik yaşadı. Son edinilen bilgilere göre can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.

Son Dakika bilgisine göre, Tekirdağ Yeniköy açıklarında Marmara denizinde 3.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli rasathanesi verilerine göre depremin büyüklüğü 3.1 olarak tespit edildi. Deprem sonrasında can ve mal kaybının olmadığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN