Sinem Öztürk, Kiralık Aşk'tan neden ayrıldı? Sinem Öztürk kimdir?

Sinem Öztürk, Kiralık Aşk'tan neden ayrıldı? Sinem Öztürk kimdir?

Star'da ekrana gelen Kiralık Aşk dizisi sezon finali sonrası gelen son haberler gündeme bomba gibi düştü. Kiralık Aşk'tan sürpriz ayrılık yaşandı. Seyircinin merakla beklediği Sinem Öztürk, Kiralık Aşk'tan neden ayrıldı? sorusu yanıt buldu. Alınan bilgilere göre Sinem Öztürk'ün Kiralık Aşk'tan ayrılmasını eşi Mustafa Uslu istemiş. Peki Sinem Öztürk kimdir? Hayatı kariyeri hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz...

Barış Arduç ve Elçin Sangu'nun başrollerini paylaştıkları Kiralık Aşk dizisinde rol alan Sinem Öztürk ani bir kararla diziden ayrıldı. Posta Gazetesi'nde yer alan habere göre ve iddialara göre; Sinem Öztürk'ün bu kararı arkasında eşi Mustafa Uslu'un isteği yatıyor.

Sinem Öztürk, evlenmeden önce Kiralık Aşk dizisinin görüntü yönetmeni Bekir Toplar'la aşk yaşamıştı. Öztürk'ün eşi Mustafa Uslu'nun da eşinin tekrardan Toplar'la karşılaşmasını istemediği için bu istekte bulunduğu konuşuluyor.

Sinem Öztürk aralarında Çetin Tekindor, Arsen Gürzap ve Altan Erkekli'nin de rol alacağı bir sinema filminde rol alacak.

SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR

Sinem Öztürk, 9 Ocak 1985 tarihinde İstanbul’da doğdu. Tam adı Gözde Sinem Öztürk'dür. Aslen Mudurnulu'dur. Babasının adı Namık Öztürk'dür. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesini bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde Sinema-TV Bölümünden mezun oldu. Sinem Öztürk, 2007 - 2011 yılları arasında Yönetmenliğini Hamdi Alkan'ın yaptığı "Arka Sıradakiler" adlı dizide Gamze karakterini canlandırdı. 2012 - 2013 yıllarında “Huzur Sokağı” adlı dizide Selin Demiratar, Kutsi, Güven Hokna, Gökhan Mete, Yeşim Salkım, Paşhan Yılmazel, Hakan Eratik, Fatma Karanfil ile birlikte rol aldı.2013 yılında mimariden modaya, iç dekorasyondan geleneksel sanatlara kadar tasarım dünyasından haberlerin yer aldığı “Fikir Atölyesi” programında TRT Türk'te sunuculuk yaptı. 2014 yılının Aralık ayında “Yusuf ve Yusuf” adlı sinema filminde Ali Sunal, Oya Başar, Burak Satıbol, Tuğçe Özbudak ile birlikte oynadı.Sinem Öztürk, 2015 yılında baş rollerini Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademci, Nergis Kumbasar ve Levent Ülgen ile paylaştığı "Kiralık Aşk" adlı dizide oynadı.2008 yılında Serkan Balbal ile evlendi. 2010 yılında boşandı. 15 Haziran 2013 tarihinde iş adamı Gürsel Şatır ile evlendi. 2014 yılında boşandı. Şu an ise başarılı bir reklamcıyla birlikte. Kiralık aşk dizisinde rol alıyor. Kiralık aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandırıyor. Sinem Öztürk 23 Mayıs 2016 tarihinde ünlü reklamcı Mustafa Uslu ile dünya evine girmiştir. Sinem Öztürk 31 yaşında, 1.75 cm boyunda ve Oğlak burcudur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN