Son dakika! Bakan Tüfenkçi'den Uber ve Çiftlik Bank açıklaması

Son dakika! Bakan Tüfenkçi'den Uber ve Çiftlik Bank açıklaması

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi, UBER ve Çiftlik Bank ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Tüfenkçi'den yapılan Uber ve Çiftlik Bank açıklamalarını haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. İşte son dakika gelişmeleri.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Uber konusunda 4 bakanlık bir çalışma başlatacağız, Uber ve taksici esnafı bir araya getireceğiz" dedi. Tüfenkci, Çiftlik Bank olayına ilişkin de, "11 oluşum daha tespit ettik, vatandaşların uyanık olması lazım" mesajını verdi.

Ayrıntılar geliyor...

Çiftlik Bank soruşturmasında üçüncü tutuklama

Çiftlik Bank soruşturması kapsamında gözaltına alınan üçüncü şüpheli H.T. de tutuklandı.
Geyve Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü Çiftlik Bank soruşturması kapsamında gözaltılar devam ediyor. Soruşturma kapsamında aranan H.T. Geyve ilçesinde gözaltına alındı. Sakarya Emniyet Müdürlüğü'nde sorguya alınan H.T. işlemleri tamamlandıktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Sakarya'nın Taraklı ilçesindeki Çiftlik Bank Mavi Yumurta Damızlık Tesisi ile ilgili 'Usulsüz faaliyet yürütüldüğü' iddiası üzerine başlatılan soruşturma kapsamında şirket CEO'su Mehmet Aydın'ın eşi Sıla Aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi olan Cemal Çolak dün tutuklanmıştı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN