Son dakika! Fenerbahçe evinde Yeni Malatyaspor'u rahat geçti | MAÇ SONUCU

Son dakika! Fenerbahçe evinde Yeni Malatyaspor'u rahat geçti | MAÇ SONUCU

Spor Toto Süper Lig'de 8. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 14 yaparak aynı puana sahip Beşiktaş'ı geçerek derbi öncesi moral bulurken, Yeni Malatyaspor 8 puanda kaldı.

Ülker Stadyumu'nda oynanan mücadelede konuk ekipYeni Malatyaspor'un golünü 68. dakikada Batuhan atarken ev sahibi Fenerbahçe'ye galibiyeti getiren golleri 5. dakikada Ozan Tufan, 6. dakikada Giuliano ve 28. dakikada Hasan Ali Kaldırım kaydetti.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 14 yaparak aynı puana sahip Beşiktaş'ı geçerek derbi öncesi moral bulurken, Yeni Malatyaspor 8 puanda kaldı.

17-10/15/8043632.jpg

FENERBAHÇE 3 - 1 YENİ MALATYASPOR

MAÇTAN ÖNEMLİ ANLAR

86' Giuliano'nın pası ile altıpasın hemen dışında sol çaprazda topla buluşan Fernandao, kaleci Ertaç Özbir'den sıyrıldıktan sonra açısı dar olmasına rağmen şutunu çekiyor ancak top yan ağlarda kalıyor.
 
82' Hasan Ali Kaldırım'ın Michael Pereira'ya yaptığı faulün ardından sağ kanattan kazanılan serbest vuruşta topun başına Sadio Diallo geçiyor. Diallo, ortasını arka direkte bulunan Aly Cissokho'ya yapmak istiyor ancak Aly Cissokho, hava topu mücadelesinde Luis Neto'ya faul yapıyor.
 
73' Sol kanattan kazanılan köşe vuruşunda topun başına Sadio Diallo geçiyor. Diallo'nun ortasını Fenerbahçe savunması uzaklaştırıyor.
17-10/15/8043653.jpg
 
68' GOL Evkur Yeni Malatyaspor, Batuhan Altıntaş'ın attığı golle farkı 2'ye indiriyor.
 
64' Savunmanın uzaklaştırmak istediği topla ceza sahası dışında sol çaprazda buluşan Hasan Ali Kaldırım'ın gelişine çektiği şut farklı şekilde yandan dışarı çıkıyor.
 
61' Sadio Diallo'nun kendi yarı alanından gönderdiği pasa sağ kanatta hareketlenen Batuhan Altıntaş için ofsayt bayrağı kalkıyor.
 
54' Evkur Yeni Malatyaspor, bu dakikada karşılaşmadaki ikinci oyuncu değişikliği hakkını kullanıyor. Issiar Dia oyundan çıkarken yerine Batuhan Altıntaş giriyor.
 
17-10/15/8043643.jpg
 
49' Aly Cissokho'nun sol kanattan yaptığı ortayı Carlos Kameni yumruklayarak uzaklaştırmak istiyor ancak top arka direkte bulunan Issiar Dia'ya geliyor. Dia'nın gelişine çektiği şut farklı şekilde üstten dışarı çıkıyor.
 
46' İkinci yarı Fenerbahçeli futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.
 
45' Alper Ulusoy'un düdüğü ile karşılaşmanın ilk yarısı Fenerbahçe'nin 3-0 üstünlüğü ile sona eriyor.
 
37' Evkur Yeni Malatyaspor, bu dakikada karşılaşmadaki ilk oyuncu değişikliği hakkını zorunlu olarak kullanıyor. Sakatlanan Aytaç Kara'nın yerine Murat Yıldırım, karşılaşmaya dahil oluyor.
 
29' Fenerbahçe ceza sahasına yakın bir bölgede sağ kanatta Emanuel Dening'e kayarak sert müdahalede bulunan Hasan Ali Kaldırım, sarı kart görüyor.
 
28' GOOOLL!! Fenerbahçe, Hasan Ali Kaldırım'ın attığı golle skoru 3-0 yapıyor.
 
20' Roman Neustadter'in kafasından seken topla penaltı noktası üzerinde topla buluşan Khalid Boutaib'in kafa vuruşunu kaleci Carlos Kameni kurtarmayı başarıyor.
 
11' Sağ çaprazdan topla birlikte ceza sahası içerisine giren Giuliano'nun çektiği şut az farkla üstten dışarı çıkıyor.
 
17-10/15/8043652.jpg
 
6' GOL Fenerbahçe, Giuliano'nun attığı golle farkı 2'ye çıkarıyor. Evkur Yeni Malatyaspor savunmasının kaptırdığı topla buluşan Mathieu Valbuena, ara pasını ceza sahasına hareketlenen Giuliano'ya gönderiyor. Giuliano'nun ceza sahasının hemen içerisinden sol ayağı ile çektiği şut bir kez daha Evkur Yeni Malatyaspor ağları ile buluşuyor.
 
4' GOL Fenerbahçe, Ozan Tufan'ın attığı golle 1-0 öne geçiyor. Sağ kanatta topla buluşan Nabil Dirar, rakibinden sıyrıldıktan sonra ortasını arka direkte bulunan Ozan Tufan'a yapıyor. Ozan Tufan'ın kafa vuruşu Evkur Yeni Malatyaspor ağları ile buluşuyor.
 
1' Karşılaşma Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcuların santra vuruşu ile başlıyor.

KADROLAR BELLİ OLDU

FENERBAHÇE İLK 11'İ

Kameni, Hasan Ali, Neto, Neustadter, Isla, Ozan, Josef, Dirar, Valbuena, Giuliano, Soldado.

YENİ MALATYA İLK 11'i

Ertaç, Seth, Yalçın, Sadık, Cissokho, Aytaç, Diallo, Adem, Dening, Dia, Boutaib

TRİBÜNLER DOLMADI

Fenerbahçeli taraftarlar, Ülker Stadı'nı dolduramadı. Tribünlerde boşluklar gözlenirken, yaklaşık 25 bin sarı-lacivertli taraftar takımını destekledi.  Evkur Yeni Malatyaspor taraftarı ise kendilerine ayrılan deplasman tribününü tamamına yakınını doldurdu. 
Bu arada, Malatyalı gazeteciler, basın tribününde meslektaşlarına kayısı ikram etti.

VOLKAN DEMİREL'E SEVGİ SELİ

Süper Lig'in 8 haftasında Yeni Malatyaspor'u konuk eden Fenerbahçe'de maç öncesi ısınmaya ilk olarak Volkan Demirel çıktı. Tecrübeli file bekçisi sahaya adımını atar atmaz tribünleri dolduran sarı lacivertli taraftarlar tarafından uzun süre alkışlandı. Volkan Demirel de kendisine yönelik yapılan bu jeste alkışlarla karşılık verdi.

EKİCİ 3 HAFTA YOK

Mehmet Ekici'nin adalesinde 2. derece yırtık olduğu ve en az 3 hafta forma giyemeyeceği belirtildi. Milli futbolcu son anda kadrodan çıkartıldı ve Galatasaray maçında forma giyemeyecek....

BİZE HER YER TRABZON

Malatyaspor taraftarı kardeş kulüpleri olan Trabzonspor lehine tezahürat yaptılar. Maçın öncesinde bize her yer Trabzon diye bağıran Yeni Malatyasporluların bu tezahüratına Fenerbahçeliler tepki gösterdi.

DİA 5 YIL SONRA SARACOĞLU'NDA

Fenerbahçe forması ile 5 yıl önce Saracoğlu'nda mücadeleye çıkan Dia, bu sefer rakip oldu. En son 2012 yılında Galatasaray ile oynanan maçta sarı-lacivertli ekiple Saracoğlu'nda forma bulan Dia, maç öncesi Volkan Demirel ile hasret giderdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN