Son dakika! Rusya ve ABD'den Türkiye açıklaması

Son dakika! Rusya ve ABD'den Türkiye açıklaması

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi, "Kuzey Suriye'deki durumla ilgili Türkiye'yle temas halindeyiz" dedi. ABD Maslahatgüzarı da Türkiye ile ilgili bir açıklamada bulundu. Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier, "İdlib'e müdahale ile ilgili Türkiye ile aynı endişeleri taşıyoruz" dedi.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi, "Kuzey Suriye'deki durumla ilgili Türkiye ile temas halindeyiz. Cuma günü İran'da yapılacak zirve Suriye'de çözüm için büyük fırsat" açıklamasında bulundu.

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi, Meclis Dışişleri Komisyonu Başkanı Volkan Bozkır ile görüştü.

Görüşmenin en önemli başlığı İdlib'deki gelişmelerdi. Büyükelçi Aleksey Erkhov, 7 Eylül'de Tahran'da yapılacak zirveyi işaret etti.

ABD Büyükelçiliği Maslahatgüzarı Jeffrey M. Hovenier, İdlib'e yönelik operasyonla ilgili bir açıklama geldi. Kosnet, "İdlib'e müdahale ile ilgili Türkiye ile aynı endişeleri taşıyoruz" dedi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN