Son dakika! ABD'den Pompeo Çavuşoğlu görüşmesine açıklama

Son dakika! ABD'den Pompeo Çavuşoğlu görüşmesine açıklama

ABD'nin Ankara Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu ve ABD Dışişleri Bakanı Pompeo ile görüşmesine ilişkin açıklama yaptı. Açıklamada Esad rejiminin İdlib'de yürüteceği bir askeri operasyonun Suriye'deki çatışmayı kabul edilemez biçimde tırmandıracağında hemfikir oldular. ABD Türkiye'nin Rahip Brunson'ı serbest bırakmasının önemini de vurguladı" denildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo'nun yaptıkları görüşmede Esad rejimininİdlib'de yürüteceği bir askeri operasyonun Suriye'deki çatışmayı kabul edilemez biçimde tırmandıracağında hemfikir olduğu belirtildi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile ABD'li mevkidaşı Mike Pompeo'nun yaptığı görüşmede, Türkiye'nin Rahip Brunson'ı serbest bırakmasının önemi de vurgulandı. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN