Aslan’a karşı Kocaman değil

Aslan’a karşı Kocaman değil

Teknik direktörlük kariyerinde 30 kez Galatasaray önüne çıkan Fenerbahçe'nin hocası Aykut Kocaman, sadece 4 galibiyet yaşadı. Tecrübeli çalıştırıcı, Sarı-Lacivertli takım ile ise tüm sonuçları 3’er kez tattı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Kocaman, hoca olarak Galatasaray karşısında 31’inci sınavını verecek. Geride 30 maçta yüzü pek gülmeyen deneyimli çalıştırıcı, sadece 4 kez kazanan taraf oldu. 10 beraberlik yaşayan Kocaman, 16 da yenilgi gördü. Teknik adamlığa 2001'de başlayan Kocaman, Cimbom’un karşısına 5 farklı takımla çıktı. Fenerbahçe ve Konyaspor ile 9’ar, İstanbulspor ile 6, Ankaraspor ile 5, Malatyaspor ile de 1 kez Aslan’a rakip oldu. Fenerbahçe’nin başında 9 Galatasaray mücadelesi gören Kocaman, 3’er galibiyet, beraberlik ve yenilgiye tanık oldu. Diğerleri ile ise 21 maçta 1 galibiyet, 7 beraberlik ve 13 yenilgi aldı.

TOPLAM’DA 19’UNCU DERBİSİ

Cimbom’a Türk Telekom Stadı’nda yenilgi yaşatan ilk teknik adam olan Aykut Kocaman, 5 yıldır ise yarınki derbinin oynanacağı statta galibiyet sevinci yaşayamadı. Tecrübeli hoca, Fenerbahçe’nin dışında Galatasaray’a karşı tek galibiyetini 6 Aralık 2003’te İstanbulspor’un başındayken 3-1’lik skorla elde etti. Kocaman, yarın akşam toplamda ise 19’uncu derbisine çıkacak. Fenerbahçe’nin başında Beşiktaş ve Galatasaray’a karşı verdiği 18 mücadelede 8 galibiyet elde eden Kocaman, beşer de beraberlik ve yenilgi yaşadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN