Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi! Galatasaray'ın eski yıldızı geri dönüyor: Taraftarları sevindiren gelişme...

Aslan'dan sürpriz transfer hamlesi! Galatasaray'ın eski yıldızı geri dönüyor: Taraftarları sevindiren gelişme...

Sezonu ilk iki sıra içerisinde tamamlamayı garantileyen Galatasaray, sezon sonunda yaşanacak olası ayrılıklar karşısında gözünü eski yıldızına dikti. Aslan, eski yıldızını kadrosuna katmak için çalışmalara başladı.

Milli maçlar nedeniyle Süper Lig'e verilen arada gelecek sezonun transfer planlamasını yapmaya başlayan Galatasaray, eski yıldızına kancayı taktı. Aslan, eski yıldızını kadrosuna katmak için düğmeye bastı.

Süper Lig'de 24. şampiyonluğunu kazanmayı hedefleyen Galatasaray'da Victor Nelsson, Davinson Sachez ve Abdülkerim Bardakcı, dev takımların radarına girdi. Aslan'ın sezon sonunda bu üç isimden en az biriyle yollarını ayırması bekleniyor. Savunma hattında yaşanacak olası ayrılıklara karşı çalışmalara başlayan Galatasaray, eski yıldızını gözüne kestirdi.

Akşam'ın haberine göre; 2022 yılının yaz transfer döneminde 13 milyon euro bonseris bedeliyle İspanyol devi Sevilla'ya sattığı Brezilyalı savunma oyuncusu Marcao'yu kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

İspanyol ekibinde mutsuz olan Brezilyalı savunma oyuncusunun takımdan ayrılmayı istediği ve kariyerine yeni bir takımda devam etmeyi hedeflediği öne sürüldü.

Sarı-kırmızılı ekibin Brezilyalı savunma oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedeflediği Marco ve Sevilla'nın da sarı-kırmızılı ekibin satın alma opsiyonu ile birlikte kiralama teklifine sıcak baktığı iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 5 milyon euro olan 27 yaşındaki savunma oyuncusu Brezilyalı savunma oyuncusu bu sezon Sevilla forması altında yalnızca 9 karşılaşmada görev alırken 1 gole imza attı.

Galatasaray'ın en istikrarlısı ve hırçını Marcao - Son Dakika Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN