Dostların arası açıldı! Acun Ilıcalı canlı yayında Emre Belözoğlu'na sitem etti: 'O derece...'

Dostların arası açıldı! Acun Ilıcalı canlı yayında Emre Belözoğlu'na sitem etti: 'O derece...'

Futbol dünyasındaki yatırımlarını artıran Acun Ilıcalı, katıldığı bir yayında yakın dostu Emre Belözoğlu'nu hedef alarak genç teknik adama sitem etti.

Son dönemde futbol dünyasında dikkat çekici yatırımlara imza atan, İngiltere Championship ekibi Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı, yakın dostu Emre Belözoğlu'nu hedef alan açıklamalara imza attı.

343 Digital YouTube kanalına konuk olarak Serhat Ulueren'in sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, Ankaragücü'nü çalıştıran Emre Belözoğlu'na sitem etti.

Genç teknik adamın geçtiğimiz haftalarda yaptığı "Galatasaray bu ligin çok üstünden bir takım. Oyuncu kalitesi olarak, bilmiyorum, Galatasaray tarihinin gelmiş geçmiş en iyi kadrosu olabilir" açıklamasına tepki gösteren Ilıcalı, dikkat çekici açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu'nun Galatasaray'ı överek hata yaptığını vurgulayan Ilıcalı, "Emre Belözoğlu, Galatasaray’ın kadrosunu o derece övmemeliydi. Bence bu Galatasaray kadrosu, tarihin en iyi Galatasaray kadrosu değil ama Emre’ye olan tepkilerin anlık, spontane olduğunu düşünüyorum. Bundan bir senaryo yazmaya da gerek yok, anadolu takımı teknik direktörü karşı tarafı güçlü bulmuş, takım performansı da ortada, onu övmesini ben yanlış bulmuyorum." dedi.

Ilıcalı'nın bu sözleri sonrasında gözler genç teknik adamın vereceği yanıta çevrildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN