Gökhan Gönül sahalara geri dönüyor! Yeni takımı bile belli oldu: Taraftarlar heyecana boğulacak

Gökhan Gönül sahalara geri dönüyor! Yeni takımı bile belli oldu: Taraftarlar heyecana boğulacak

Fenerbahçe'nin efsanevi oyuncusu Gökhan Gönül sahalara geri dönüyor. Uzun süredir sessizliğini koruyan son olarak Çaykur Rizespor'da görev alan ardından yeşil sahalara veda eden yıldız oyuncuyu geri dönüyor. Yeni takımı bile belli oldu! Taraftarlar heyecana boğulacak. İşte Gökhan Gönül'ün yeni adresi...

Uzun yıllardır Fenerbahçe'de forma giyen ardından Beşiktaş ve Çaykur Rizespor'da forma giyen Gökhan Gönül, futbola veda etmişti. Uzun zamandır sessizliğini koruyan milli futbolcunun yeni adresi belli oldu. O takımın başına geçiyor. Görevi bile belli oldu.

GÖKHAN GÖNÜL SAHALARA GERİ DÖNDÜ! YENİ TAKIMI BELLİ OLDU

Hem Fenerbahçe ile hem de Beşiktaş formasıyla Süper Lig şampiyonluğu yaşayan Gökhan Gönül, son olarak Çaykuru Rizespor forması ile futbola veda etmişti. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana boğdu.

yeni-proje-2024-03-19t141031-873.jpg

Sports Digitale'nin haberine göre; Gökhan Gönül, Türkiye U21 Milli Takım Yardımcı Antrenörü oldu.

KARİYERİ BOYUNCA 3 ŞAMPİYONLUK YAŞADI

Milli Takım formasını tam 66 maçta terleten Gökhan Gönül, 1 kez gol sevinci yaşarken 8'de gol pası verdi. Kariyerinde 3 Süper lig şampiyonluğu bulunan Gökhan Gönül, 2 Türkiye Kupası kazanırken 3 de Süper Kupa sevinci yaşadı.

yeni-proje-2024-03-19t141002-578.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN