Real Madrid bu kez evinde kaybetti

Real Madrid bu kez evinde kaybetti

Zidane'ın görevi bırakması, ardından da Ronaldo'nun Juventus'a transferi ile güç kaybeden Real Madrid, evinde oynadığı maçta zayıf rakibi Levante'ye 2-1 yenildi.

En son 13 Ocak'ta Villarreal'e sahasında kaybeden Real Madrid, o günden bu yana mağlubiyet yüzü görmemişti. Eflatun-Beyazlılar, iyi bir başlangıç yaptıkları La Liga'da, son 3 maçında sadece 1 puan toplayabildi.

Bu sonuçların ardından Şampiyonlar Ligi'nde CSKA Moskova deplasmanında alınan 1-0'lık mağlubiyetin ardından Zidane'nın ardından göreve gelen Julen Lopetegui eleştiri oklarının hedefi haline geldi.

9. haftada evinde Levante ile karşılan Real Madrid, ilk yarıda yediği 2 golle soyunma odasına geride gitti. İkinci yarının 72'inci dakikasında Marcelo ile bir gol bulan Madrid ekibi, kalan zamanda rakip kalede baskı kurmasına rağmen aradığı golü bulamadı ve sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.

Real Madrid, bu sonuçla maç fazlası ile 14 puanla 5. sırada yer aldı. Levante de aynı şekilde maç fazlasıyla 7. (13 puan) sıraya yükseldi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN