Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Göztepe maçını değerlendirdi

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Göztepe maçını değerlendirdi

Yorumcu Rıdvan Dilmen, NTV Spor'da yayınlanan %100 Futbol programında, Fenerbahçe-Göztepe karşılaşmasını değerlendirdi. Rıdvan Dilmen ayrıca Beşiktaş'ın olası yeni transferini açıkladı.

Rıdvan Dilmen şunları söyledi:

"Kongreler olur, goller atılır ama Allah yardımcısı olsun askerlerimizin. Önce vatan, gerisi teferruat. Devre arasında denizin bittiğini gördük. Aykut Kocaman'ın Aziz Yıldırım'a söylediği söz şu: 'Bana oyuncu alma, yeterki oyuncuların taksitlerini geciktirme. Fenerbahçe'nin 11'inde oynayan en az 3-4 oyuncu Anadolu takımında oynasa, neden verdiler demezdik. Fernandao, İsmail, Aatif ve hatta Mehmet Topal. Skrtel'i de oynatmıyordu. 2. yarının ilk 8 haftasının sonunda, Galatasaray'ın zirvede olma ihtimalini yüksek görüyorum. Bu sırada rakiplerine 7-8 puan fark atmazsa, sonrasında zorlu süreç başlayacaktır onlar için de. Beşiktaş, Eto'o'yu alacak duyumlarını aldım."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN