Sosyal medyayı sallayan Lucescu paylaşımı

Sosyal medyayı sallayan Lucescu paylaşımı

Galatasaray'da Igor Tudor'un geleceği tartışma konusu olurken sosyal medyada paylaşılan bir Lucescu fotoğrafı Rumen teknik adamın göreve gelmesini isteyen taraftarları heyecanlandırdı.

Galatasaray Teknik Direktörü Igor Tudor'un Östersunds'a elenilmesinin ardından görevine son verileceği iddia edilmiş ancak yönetim yola devam kararı almıştı.

Ancak Igor Tudor'un yaşayacağı en ufak başarısızlıkta görevine son verileceği belirtiliyor. Bununla birlikte bugün sosyal medyada ortaya çıkan bir fotoğraf da "Tudor'un yerine Lucescu gelecek" iddialarını güçlendirdi.

Mircea Lucescu'nun Türkiye temsilcisi Süreyya Ertuğrul, paylaştığı resimde ''Çok yakında'' ifadesini kullanırken bu mesaj, Rumen teknik adamı isteyen Galatasaraylı taraftarları heyecanlandırdı.

17-07/22/resized_d6dac-d4ec2b9fdfwdmelxkae2llc.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN