Ukraynalı voleybolcu Smetaniuk: Türkiye vatandaşı olmak istiyorum!

Ukraynalı voleybolcu Smetaniuk: Türkiye vatandaşı olmak istiyorum!

Ukraynalı voleybolcu Smetaniuk, devşirme sporcuların tartışıldığı dönemde KARAR'a çarpıcı bir açıklama yaptı. Başarılı sporcu, “Türkiye vatandaşlığına geçip Türk olmak istiyorum” dedi.

[Karar]

CELAL DEMİRBİLEK

Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda birçok devşirme sporcunun yarışması tartışmalara neden olmuştu. Hopa Belediyesi Hopaport TVF Pro Beach Tour Hopa Etabı müsabakalarında mücadele eden Ukrayna’nın ünlü voleybolcularından Viktoria Smetaniuk da bu dönemde KARAR Gazetesi’ne özel açıklamalarda bulundu. Viktoria, ”Çok yakından tanıdığım Türkleri ve Türkiye’yi çok seviyorum. Ve yaz-kış Türk voleyboluna hizmet etmek istiyorum. Ayrıca Türkiye’de kendimi evimde gibi hissediyorum. Önceki yıllarda Türkiye’de Treboluspor ve Maltepe Yalıspor kulüplerinde oynamıştım” dedi.

16-07/17/celal1-1468786614.JPG

Ukraynalı voleybolcu Viktoria Smetaniuk, KARAR muhabiri Celal Demirbilek'in sorularını cevapladı / FOTO: KARAR

Türk voleybolunun son yıllarda Dünya genelinde büyük atılımlar yaptığını, büyük başarılara imza attığını belirten Viktoria, “Türk voleybolu bilhassa gençlerde kaliteli antrenörlerle hedef büyüttü. Türkiye’de çok iyi takımlar var. Esra Betül Çetin, Merve Nezir gibi çok yetenekli sporcularınızla birlikte Türk voleyboluna katkıda bulunmak istiyorum. Ayrıca gazeteniz aracılığı ile Türk vatandaşlığına geçip, Türk olmak istiyorum” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN