Survivor 2016 şampiyonu Atakan Ezgi'yi yumrukladı

Survivor 2016 şampiyonu Atakan Ezgi'yi yumrukladı

Atakan'ın gece yarısı Ezgi'yi fare sanıp vurduğu anlar Survivor finalinde ekrana geldi. Acun Ilıcalı, Atakan'ın hamlesinin kendisini şaşkına çevirdiğini söyledi. Görüntüleri kahkahalarla izleyen Atakan, yakın arkadaşı Ezgi'den özür diledi.

Survivor 2016'nın büyük final gecesinde Atakan'ın barakada uyuduğu sırada Ezgi'yi fare sanıp vurma görüntüleri ekrana geldi. Acun Ilıcalı da Ezgi ve Atakan arasında yaşanan olay karşısında çok şaşırdığını söyledi.

Survivor 2016'nın şampiyonu olan Atakan'ın gece yarısı barakada Ezgi'yi fare sanıp vurduğu anlar final gecesinde yayınlandı. Acun Ilıcalı da Atakan'ın hamlesinin kendisini şaşırttığını belirtirken; 'Ben böyle bir şey görmedimi, kadına şiddet gördüm Survivor'da' dedi.

Survivor şampiyonu Atakan;"Enteresan bir olay oldu. Anlamadım da zaten. Survivor'dayız, herşey olabilir. Göz gözü görmüyor. Nagihan inanılmaz bir çığlık atıyor. Ben de Nagihan'ın çığlığına uyanıyorum. O sırada Ezgi, Nagihan'dan korkarak kolumu tutuyor. Ben de Ezgi'yi fare sanıyorum, fırlatıyorum. Korkudan baya fırlatmışım. Özür dilerim Ezgi" cevabını verdi.

İŞTE O ANLAR;

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN