Survivor Berna Keklikler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor 2017 Gönüllüler Berna kimdir?

Survivor Berna Keklikler kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor 2017 Gönüllüler Berna kimdir?

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor 2017 büyük bir heyecan fırtınasıyla başladı. Gönüllüler takımı ile Ünlüler takımı arasında ilk ödül oyunları ve eleme gecesi yaşandı. Peki Survivor Gönüllüler Berna Keklikler kimdir, nerelidir? Hayranları tarafından merakla izlenen Survivor yarışması ve yarışmacılarını sizler için derledik ve ayrıntılarını haberimizde değerlendirdik.

Berna Keklikler kimdir? Survivor 2017 yine fırtına gibi başladı. Survivor Gönüllüler takımından Berna Keklikler en çok dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Peki Berna Keklikler kimdir, kaç yaşınadır, nerelidir? En çok merak edilen sorulardan birisi olan bu sorununc cevabını sizler için derledik. Survivor 2017 ilk eleme yaşandı. Büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmanın ayrıntıları ve Survivor yarışmacıları haberimizde.

SURVİVOR BERNA KEKLİKLER KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

Survivor Berna Keklikler kimdir? Survivor 2017 yeni sezonu büyük sürprizlerle başladı. İzleyicilerin yakından takip ettiği isimlerden biri de Berna Keklikler. Göz6 evinden birinci çıkarak Survivor'a katılan Berna Keklikler vücut geliştirme, yüzme gibi spor dallarıyla ilgilenmiş. Survivor'da yarışan Berna Keklikler'in kim olduğu merak ediliyor.

17-01/28/240120171543026535411_3.jpg

Survivor Gönüllüler Takımında yarışan Berna Keklikler, ekranlara yabancı biri değil. TV8'de yayınlanan Göz6 evinden birinci olarak çıkan ve Survivor'a bu yolla katılan Keklikler, vücut geliştirme ve yüzme başta olmak üzere birçok spor dalıyla ilgileniyor. Kökleri Almanya'ya dayanan yarışmacının ilk eleme adaylarından biri olması ise moralini bozdu. Son ada konseyinde adının yazılması Berna Keklikler'i gözyaşlarına boğdu. İşte takım arkadaşlarına savaş açan Berna Keklikler kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapar? sorularının cevabı.

SURVIVOR SON DAKİKA HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

25 Şubat 1989 Almanya doğumlu olan Berna Keklikler 3 senedir İstanbul'da yaşamaktadır. Ekonomi okumaktadır. Almanya'da katıldığı güzellik yarışması, Miss Turkuaz Germany'yi kazandı. Fıtness, crunch ve yüzme sporlarıyla ilgilenmekte olan Berna Keklikler, oyunculuk ve modellik ile uğraşıyor.

2016'nın Eylül ayında TV8'de başlayan Göz6 programına katılarak Survivor hedefi için ilk adımını atan Berna Keklikler, Göz6 evinde finale çıkarak, Kızlar Takımının şampiyonu oldu ve Survivor 2017'ye katılma hakkını kazandı. Göz6 evinden erkekler takımının şampiyonu ise Erdi Ünver oldu ve Survivor'a Berna Keklikler'le birlikte geldi.

Sinemaya düşkün bir insan olduğunu ifade eden Berna Keklikler, başta bale, buz pateni, yüzme, voleybol olmak üzere pek çok spor dalı ile ilgilendiğini ve haftanın her günü mutlaka spor yaptığını ifade ediyor. Survivor'a katılma sebebini maceracı ve savaşçı ruhuna bağlayan Berna Keklikler, doğaya çok düşkün olduğunu ve ada şartlarına kolayca uyum sağlayacağını söylüyor.

17-01/28/240120171543526536305_3.jpg

SURVİVOR'DA ELENEN İSİM BELLİ OLDU!

Survivor 2017'de kim elendi? İşte dün akşam elenen isimSurvivor 2017'de dün akşam eleme konseyi toplandı. Üst üstte iki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı konseyde zor bir karar vermek zorundaydı. 4 arkadaşlarını potaya sokan gönüllüler takımı bir kişiyi gönderdi. Survivor'da kim elendi sorusu merakla cevap aranırken, Survivor'a veda eden isim belli oldu. Peki Survivor 2017'de dün akşam kim elendi?

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2017'de ilk eleme gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımının gerçekleştirdiği oylama sonrası takım üyeleri tarafından belirlenen isimler, Survivor 2017'nin ilk SMS oylamasına açıldı. Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla gönüllüler takımından bir isim elenerek adaya veda etti. Gerçekleşen elemenin ardından üç yeni isim adaya dahil oldu. 

17-01/28/survivor-2017-1.jpg

Survivor 2017'de dün ilk konseyin heyecanı vardı. Gönüllüler takımı yapılan iki dokunulmazlık oyununu da kaybederek zorlu bir sürecin içerisine girdi. Dün akşam Survivor'da elenen isim belli oldu. Gönüllüler takımı arka arkaya 2 dokunulmazlık oyununu kaybedince potaya 4 aday çıkarmak zorunda kaldılar. Erdi, Berna ve Fulya potaya çıkarken, ikinci bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday, Eser West'in adını yazmıştı.

SURVİVOR'DA KİM ELENDİ

Survivor 2017'de adaya veda eden ilk isim belli oldu. Yaşanan heyecanlı eleme sonucunda halkın oylamalarıyla gönüllüler takımına veda eden isim Fulya Şahin oldu. Bu oylama sonucunda Erdi, Berna ve Eser gönüllüler adasına geri döndüler.

SURVİVOR HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Elemenin gerçekleştiği gecede aynı zamanda Survivor haftanın birincileri de belirlendi. Acun Ilıcalı Survivor 2017'nin ilk haftasında oyunlardaki başarısıyla rakiplerini geride bırakan en başarılı erkek ve en başarılı kız yarışmacıyı konseyde açıkladı. İlk haftanın birincileri erkeklerde Gönüllüler takımında yer alan Eser West olurken; kızlarda Ünlüler yarışmacısı Sema Apak ön plana çıktı. Eser ve Sema ilk hafta olduğu için bir ödül alamadı.

İLHAN MENSIZ VE ÇILGIN SEDAT BİRBİRİNE GİRDİ

SURVIVOR 2017 ÜNLÜLER KADROSU

Survivor'da yarışan Ünlüler Takımı şu isimlerden oluşuyor: İlhan Mansız, Serhat Akın, Şakşuka Tarık Mengüç, Çılgın Sedat, Furkan Kızılay ve boksör Adem Kılıçcı, Milli dalgıç Şahika Ercümen, DJ Berna Öztürk, atlet Sema Apak, milli atlet Pınar Saka, dizi oyuncusu Seda Demir ve kickboksçu Sabriye Şengül.

SURVIVOR 2017 GÖNÜLLÜLER KADROSU

Acun Ilıcalı ve ekibi, yarışmaya katılan Gönüllüler’i 300 binin üzerindeki başvuru arasından seçti. Göz6 adlı yarışma programından 2 kişinin katıldığı ‘Gönüllüler’in kadrosu ise şöyle: Eser West, Ogeday Girişken, Burçak Tuncer, Volkan Çetinkaya, Yiğit İzik, Gökhan Gözükan, Elif Şadoğlu, Fulya Şahin, Denisa (Deniz Gültekin), Tuğçe Melis Demir. Göz6 evinden Berna Keklikler ve Erdi Ünver.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN