Survivor Aden Kılıççı kimdir? Survivor 2017 Ünlüler'den Adem Kılıççı'ya doping şoku!

Survivor Aden Kılıççı kimdir? Survivor 2017 Ünlüler'den Adem Kılıççı'ya doping şoku!

Adem Kılıççı kimdir? Survivor 2017 ünlüler ile Gönüllüler arasında müthiş çekişme ile başladı. Ünlüler takımından Adem Kılıççı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor'da ilk ödül oyunu oynandı. Heyecan içerisinde geçen rekabetin ardından elenen ilk isim de belli oldu. Londra Olimpiyatları'nda beşinci olan milli boksör Adem Kılıççı'da doping çıktı, derecesi elinden alındı.Ayrıntılar ve tüm gelişmeler haberimizde.

Survivor Adem Kılıççı kimdir? Survivor 2017 heyecan dolu bölümleriyle ekranlara gelirken hırsıyla en çok dikkat çeken isimlerden birisi Adem Kılıççı olarak göze çarpıyor. Peki, Ünlüler takımından Adem Kılıççı kimdir? Milli boksör kaç yaşında, nereli? Adem Kılıççı'nın Londro Olimpiyatları'ndaki madalyası neden geri alındı? Ayrıntılar ve Survivor ile ilgili son gelişmeleri sizler için derledik. 

ADEM KILIÇÇI KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR? 

Survivor 2017 ünlüler kadrosunda bu senenin Avatar Atakan'ı Adem Kılıççı olacak. Peki kimdir Adem Kılıççı , aslen nereli, Survivor ünlüler kadrosunun en güçlü isimlerinden biri olan Adem Kılıççı, 18 Nisan 1986 doğumlu. Aslen Ağrılı olan Adem Kılıççı, boksörlük yapıyor.

17-01/28/170120171425561627689_2.jpg

Milli boksör Adem Kılıççı 1986'da Ağrı'da doğdu. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesi olan Kılıççı Antalya'da düzenlenen 2004 Dünya Boks Şampiyonası'nda gümüş madalya aldı. Şikago'nun ev sahipliğini yaptığı 2007 Dünya Amatör Boks Şampiyonası'nda bronz madalya elde etti. İstanbul'daki Fenerbahçe Boks Şubesi'nin üyesidir.

2008 Yaz Olimpiyatları kapsamında 10 Ağustos günü 69 kiloda ilk turda İngiliz Billy Joe Saunders'a sayıyla yenilerek elendi. İlk raundu 2-0, 2. raundu 6-1 ve 3'üncü raundu da 11-2 geride tamamlayan Kılıççı, müsabakadan da 14-3 yenik ayrıldı. 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda da Türkiye adına ter döktü.

SURVİVOR ADEM KILIÇÇI'YA DOPİNG ŞOKU!

Survivor Ünlüler takımında yarışan Adem Kılıççı'ya kötü haber. 2012 yılında katıldığı Londra Olimpiyatları'nda doping kullandığı belirlenen boksörün madalyası geri alınacak. Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC), Milli Boksör Adem Kılıççı'nın 2012 Londra Olimpiyatları'nda doping yaptığını açıkladı. Londro'da 5. olan Kılıççı'nın doping yapması kesinleştiğinden derecesi geri alındı. 

17-02/03/doping.jpg

Uluslararası Olimpiyat Komitesi'nden (IOC) yapılan açıklamada, İngiltere'nin başkentindeki organizasyonda 69-75 kiloda mücadeleden eden Milli Boksör Adem Kılıççı'nın dehydrochlormethyl testosterone (turinabol) isimli yasaklı maddeye rastlandığı belirtildi. Kılıççı'nın doping kurallarını ihlal ettiğine, bu yüzden söz konusu organizasyondan diskalifiye edildiği açıklandı. 31 yaşındaki boksör, aynı zamanda Fenerbahçe Boks Şubesi için mücadele ediyor.
Adem Kılıççı, şu aralar Survivor adlı yarışma programında yarışıyor.

ADADA İLK ÖDÜL OYUNU YAPILDI

Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği Survivor 2017'de ilk eleme gerçekleşti. Dokunulmazlık oyunlarını kaybeden gönüllüler takımının gerçekleştirdiği oylama sonrası takım üyeleri tarafından belirlenen isimler, Survivor 2017'nin ilk SMS oylamasına açıldı. Halk tarafından yapılan SMS oylamasıyla gönüllüler takımından bir isim elenerek adaya veda etti. Gerçekleşen elemenin ardından üç yeni isim adaya dahil oldu. Peki, Survivor 2017'de kim elendi? 

17-01/28/survivor-2017-8.jpg

Survivor 2017'de dün ilk konseyin heyecanı vardı. Gönüllüler takımı yapılan iki dokunulmazlık oyununu da kaybederek zorlu bir sürecin içerisine girdi. Dün akşam Survivor'da elenen isim belli oldu. Gönüllüler takımı arka arkaya 2 dokunulmazlık oyununu kaybedince potaya 4 aday çıkarmak zorunda kaldılar. Erdi, Berna ve Fulya potaya çıkarken, ikinci bireysel dokunulmazlık ödülünü kazanan Ogeday, Eser West'in adını yazmıştı.

SURVİVOR'DA ELENEN İLK İSİM KİM?

Survivor 2017'de adaya veda eden ilk isim belli oldu. Yaşanan heyecanlı eleme sonucunda halkın oylamalarıyla gönüllüler takımına veda eden isim Fulya Şahin oldu. Bu oylama sonucunda Erdi, Berna ve Eser gönüllüler adasına geri döndüler.

SURVİVOR HAFTANIN BİRİNCİLERİ KİMLER OLDU?

Elemenin gerçekleştiği gecede aynı zamanda Survivor haftanın birincileri de belirlendi. Acun Ilıcalı Survivor 2017'nin ilk haftasında oyunlardaki başarısıyla rakiplerini geride bırakan en başarılı erkek ve en başarılı kız yarışmacıyı konseyde açıkladı. İlk haftanın birincileri erkeklerde Gönüllüler takımında yer alan Eser West olurken; kızlarda Ünlüler yarışmacısı Sema Apak ön plana çıktı. Eser ve Sema ilk hafta olduğu için bir ödül alamadı. 

17-01/28/survivor-2017-1-1485609693.jpg

Survivor 2017'de dün akşam eleme konseyi toplandı. Üst üstte iki dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı konseyde zor bir karar vermek zorundaydı. 4 arkadaşlarını potaya sokan gönüllüler takımı bir kişiyi gönderdi. Survivor'da kim elendi sorusu merakla cevap aranırken, Survivor'a veda eden isim belli oldu.

METİN ŞENTÜRK ESPRİSİ ÇILGIN SEDAT'I KIZDIRDI

Adem Kılıççı kimdir? Survivor 2017 ünlüler ile Gönüllüler arasında müthiş çekişme ile başladı. Ünlüler takımından Adem Kılıççı kimdir, nerelidir, kaç yaşındadır? Survivor'da ilk ödül oyunu oynandı. Heyecan içerisinde geçen rekabetin ardından elenen ilk isim de belli oldu. Londra Olimpiyatları'nda beşinci olan milli boksör Adem Kılıççı'da doping çıktı, derecesi elinden alındı.Ayrıntılar ve tüm gelişmeler haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN