Amplifikatörlü 700 dolarlık kulaklık Blue Ella

Amplifikatörlü 700 dolarlık kulaklık Blue Ella

Blue markasının CES 2017’de tanıtılan yeni – mega pahalı- kulaklıkları, yüksek segmentli teknolojileri ile son derece çarpıcı.

Blue markası, CES 2017 kapsamında yeni modeli Ella ve Sadie’yi tanıttı. Benzersiz menteşeli tasarımları ile dikkat çeken modellerden Ella, manyetik kablolu kulaklık modeli.

Dahili bir amplifikatörle birlikte geliyor, tipik koni sürücülere göre daha iyi frekans yanıtı veren düzlemsel manyetik teknolojilerle geliştirildiği kaydediliyor. Blue, 250 mW amplifikatöre sahip modelin gücü ve ayrıntıyı yüksek seviyede sunduğunu iddia ediyor.

Sesi oldukça iyi olsa da 700 dolarlık liste fiyatı ile pek de erişilebilir olmadığını belirtmek gerekiyor.

Sadie ise menteşeli tasarımla gelen bir diğer model. Kapsamlı şekilde geliştirildiği belirtilen kulaklığın sürücüleri ve genel ses çıkışındaki ayrıntılar öne çıkıyor. Blue Sadie, müzik koleksiyonunda daha fazla ayrıntı elde etmek isteyenler için bir diğer pahalı model.

400 dolar fiyat etiketine sahip olduğu kaydedildi.

17-01/09/ekran_resmi_2017-01-08_11_11_10-1483911245.jpg

CES 2017’de Blue’nun yeni kulaklık modelleri büyük ilgi görmesine karşın sunulan fiyat etiketleriyle çok da geniş kesimlere ulaşamayacakları aşikar. Öte yandan fuar kapsamında birçok markanın yeni modelleri görücüye çıktı.

Özellikle müzik akışı uygulamalarının artan popülaritesi ile birlikte mobil cihazlar için geliştirilen kulaklık modellerindeki artış dikkat çekti.

Yüksek segmentli üreticiler ise daha profesyonel çerçevede sundukları yeni modellerle adeta gövde gösterisi yaptılar.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN