Hawking'den dehşet veren açıklama: İnsanlık tamamen yok olacak

Hawking'den dehşet veren açıklama: İnsanlık tamamen yok olacak

Stephen Hawking, Oxford Üniversitesi Derneği’nde verdiği konuşmada birbirinden ilginç açıklamalarda bulundu. Hawking, konuşmasında insanoğlunun bin sene sonra yeryüzünden tamamen yok olacağını savundu.

Dünyaca ünlü bilim adamı Stephen Hawking , Oxford Üniversitesi'nde yaptığı 'The Origin of the Universe' (Evrenin Kaynağı) adlı konuşmada; insanoğlunun bin sene sonra yeryüzünden tamamen yok olacağını savundu.

Hawking, "Kırılgan gezegenimizden kaçmadığımız takdirde, bin yıla çıkacağımızı sanmıyorum" dedi.

Hawking, insanoğlunun yaşamını sürdürebilmesi için gelecekte uzay yolculuğu yaparak farklı gezegenlere yerleşmesi gerekeceğini iddia etti.

İNSANOĞLU BÜYÜK TEHDİT ALTINDA

Ünlü fizikçinin tezine göre, dünyadaki yaşam; aniden meydana gelecek bir nükleer savaş, genetik olarak değiştirilmiş bir virüsün yaratılması ya da giderek artan yapay zekâ tehdidi nedeniyle sona erebilir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN