Son kale Epic Games de fiyatları güncelliyor! Oyunlara zam geliyor: Epic Games duyurdu

Son kale Epic Games de fiyatları güncelliyor! Oyunlara zam geliyor: Epic Games duyurdu

Dijital oyun mağazası Epic Games Store, ucuz oyunlarıyla oyuncuların gözdesiydi! O son kale de yıkılıyor! Oyun fiyatlarına zam geliyor...

Steam'in dolar kullanmaya başlamasıyla birlikte, Epic Games Store oyuncular için daha cazip hale gelmişti çünkü birçok oyun Steam'deki fiyatların altında kalabiliyordu. Ancak, Epic Games'in geliştiricilere gönderdiği bir mail, uygulamanın daha büyük bir sorunla karşı karşıya olduğunu gösteriyor.

EPIC GAMES FİYATLARDA GÜNCELLEMEYE GİDİYOR

Şirketin geliştiricilere gönderdiği fiyat politikası hatırlatma maili, oyun fiyatlarında olası artışları işaret ediyor. Mailde yazanlar ise şöyle:

epic-games.jpeg

Epic Games Store, dünya genelinde geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olduğundan, ürünlerin adil ve tutarlı bir şekilde fiyatlandırılmasını sağlamak amacıyla bölgesel fiyat sınıfları sunuyor. Ancak, döviz kurlarındaki dalgalanmaların oyun fiyatlarını artırabileceği endişesi, oyuncular arasında tedirginlik yaratıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN