Yeni iPhone X'in ekranıyla ilgili sorunlar çıkmaya başladı

Yeni iPhone X'in ekranıyla ilgili sorunlar çıkmaya başladı

Geçtiğimiz günlerde büyük bir ilgiyle satışa sunulan Apple'ın yeni modeli iPhon X'in bazı kullanıcıları, cihazı eline aldıktan sonra şok yaşadı. Buna göre aşırı soğuk veya aşırı sıcak havalarda iPhone'un ekranı çalışmıyor ve kendini resetlemeye başlıyor. Yetkililer, sorunun sistemsel bir hata olduğunu açıkladı.

KARAR.COM

iPhone X kullanıcıları aşırı sıcak ve soğuk havalarda cihazlarına dikkat etmeli!

Son günlerde birçok iPhone X kullanıcısı aynı sorunla karşı karşıya kaldı. Ya çok soğuk yada çok sıcak havalarda iPhone ekranlarının çalışmadığını hatta kendiliğinden resetlendiğini fark eden kullanıcılar, soluğu Apple yetkililerinde buldu. 

YAZILIMSAL BİR HATA

Gün geçtikçe artan şikayetler karşısında açıklama yapan yetkililer, iPhone X'de kullanılan ekranın şimdiye kadar başka hiçbir cihazda kullanılmadığını ve bu nedenle birtakım yazılımsal ve sistemsel arızaların zaman zaman meydana geldiğini belirtti.

Kullanıcıları uyaran yetkililer, sıcak havada ekran ısısı hızla artabileceğini ve ekranda uyarı işareti çıkar çıkmaz cihazın kapatılması gerektiğini aksı taktirde cihaz çok fazla ısınmadan dolayı kırılabileceğini ifade etti. Soğuk havalar ise iPhone X'in şarjını cidde anlamda etkileyerek ömrünün kısaltılmasına neden oluyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN