Trabzonspor Douglas Franco'nun Sporting Lizbon'a transferini KAP'a bildirdi

Trabzonspor Douglas Franco'nun Sporting Lizbon'a transferini KAP'a bildirdi

Trabzonspor, Douglas Franco'nun Sporting Lizbon'a transferi için görüşmelere başlandığını KAP'a bildirdi.

Sporting Lizbon'un hocası Jorge Jesus'un ısrarı ile uzun süredir Douglas ile ilgilenen Sportin Lizbon, Trabzonspor ile anlaştı ve Brezilyalı stoperi Lizbon'a getirdi.

Portekiz ekibi resmi twitter hesabından yaptığı paylaşımla Douglas transferini resmen duyurdu. Sporting, Douglas'ın sözleşmesine 45 milyon euro serbest kalma bedeli koydu.

3 YILLIĞINA ANLAŞTI

Portekiz basını, Douglas ile 3 yıllığına anlaşan Sporting Lizbon'un 28 yaşındaki stoper için Trabonspor'a 1.5 milyon euro ödeyeceğini iddia etti.

Trabzonspor ile Lizbon bir süredir pazarlıklarını sürdürüyor ve Lizbon'un 1 milyon euro ödemek istediği ancak Trabzonspor'un 1.5 milyondan aşağı inmediği iddia edilmişti.

Brezilyalı 1.94'lük stoper geçen sezon bordo-mavililerde 21 karşılaşmada görev aldı ve 6 sarı, 1 kırmızı kart gördü.

KAP AÇIKLAMASI GELDİ

Bordo-mavili takımın KAP'a gönderdiği açıklamada şu ifadelere yer verildi;

Profesyonel futbolcumuz Douglas Franco Teixeira'nın Sporting Clube De Portugal - Futebol, S.A.D. kulübüne transferi konusunda görüşmelere başlanmıştır.
Kamuoyunun bilgisine duyurulur.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN