Trump'tan Erdoğan'a Brunson teşekkürü

Trump'tan Erdoğan'a Brunson teşekkürü

ABD Başkanı Donald Trump twitter üzerinden, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a serbest bırakılan rahip Brunson için teşekkür etti. İlişkiler için normalleşme adımı attı.

Twitter üzerinden rahip Brunson konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür eden ABD Başkanı Donald Trump, Brunson'u Oval Ofis'te ağırlayacağını duyurdu. 

"Onu görmek ve tanımak harika olacak" diyen Trump, Brunson'ın, çok zorlu bir deneyim yaşadığını ifade etti.

18-10/13/screenshot_3.jpg

'ANLAŞMA TWEETİ'

Erdoğan'a teşekkür ettiği tweetin ardından bir kez daha tweet atan Trump, bu kez de gazetecilerin kendisine sorduğu soruya karşılık niteliğinde bir cümle kullandı. Bazı yayın organlarında Brunson davası öncesinde Türkiye ile ABD'nin gizli bir anlaşma yaptığı ileri sürülmüş, iki taraf da bu iddiaları yalanlamıştı.

"Rehineler için anlaşma yapmam" diyen Trump, bu olayın Türkiye ile ABD arasında büyük ilişki ve işbirliğine yol açacak bir olay olduğunu ifade etti. 

18-10/13/screenshot_4.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN