Tuğba Çom kimdir? Jet Sosyete oyuncusu Tuğba Çom hayatı ve yaşı...

Tuğba Çom kimdir? Jet Sosyete oyuncusu Tuğba Çom hayatı ve yaşı...

Jet Sosyete dizisi ilk bölümden büyük beğeni topladı. Dizinin oyuncuları da büyük ilgi gördü. Bu anlamda Tuğba Çom kimdir en çok aratılan kişi olmayı başardı. Tuğba Çom kimdir biz de haberimizde bilgilerini sizler için verdik. Tuğba Çom kimdir hayatı ve yaşı daha fazla bilgi haberimizin detaylarında...

Tuğba Çom Jet Sosyete dizisinde başladı herkes onu konuştu. Jet Sosyete dizisi 18 Şubat akşamı yayınlanmaya başladı. Herkes Jet Sosyete dizisi oyuncularını araştırmaya ve merak etmeye başladılar. Bu isimlerden en çok ararn da Tuğba Çom oldu. Tuğba Çom kimdir hayatı ve yaşı gibi bilgileri merak eden izleyiciler için biz de haberimizde Tuğba Çom kimdir kariyerini ve hayatını sizler için araştırdık işte Tuğba Çom hayayı...

18-02/19/tugba-com-makar-4922.jpg

TUĞBA ÇOM KİMDİR?

Tuğba Çom 1990 yılında dünyaya gelmiştir. Aslen Rizeli olan oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar Tiyatro Bölümü mezunudur. 2015 yılında yönetmen Erhan Makar ile evlenen oyuncu, Profesyonel kariyeri boyunca Serender, Güzel Kız, Türkan, Koyu Kırmızı, Benim İçin Üzülme ve Komedi Türkiye gibi projelerde yer almıştır. Güzel oyuncu son olarak, Jet Sosyete dizisinde "Yıldız" karakterini canlandırıyor.

YILDIZ YÜKSEL (TUĞBA ÇOM)

Yaşar ile Safiye Yüksel’in kızları Yıldız liseden zar zor mezun olmuş, üniversiteye hazırlanan ama aklı fikri asla derslerde olmayan bir genç kız. En büyük derdi kıyafet almak, güzelleşmek, modaya uymak, gezmek ve zengin bir koca bulmak.  Her genç ve eli yüzü düzgün erkeğe potansiyel sevgili olarak bakan Yıldız için jet sosyete ortamı tam bir cennet.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN