Jet Sosyete konusu ne | Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var

Jet Sosyete konusu ne | Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var

Star Tv'nin iddialı dizisi Jet Sosyete ilk bölümüyle 18 Şubat pazar akşamı başladı. Jet Sosyete ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Jet Sosyete’nin İlaydası, Deniz Cengiz kimdir sorusu sosyal medyada gündem olurken Gülse Birsel'in dizisi Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var sorusu da yanıtını arıyor. İşte Jet Sosyete konusu ve oyuncu kadrosu ayrıca 2. yeni bölüm fragmanı...

Diziseverlerin uzun zamandır beklediği dizi Jet Sosyete Star Tv ekranlarında dün akşam başladı. İlk bölümü ile Jet Sosyete yoğun ilgi gördü. ekranlarla buluşacak. Gülse Birsel, 3 yıl aranın ardından yeni bir kahkaha tufanı Jet Sosyete ile ekrana geri döndü. İşte sosyal medya kullanıcılarının merak ettiği Jet Sosyete oyuncu kadrosunda kimler var? Jet Sosyete’nin İlaydası, Deniz Cengiz kimdir? Jet Sosyete konusu ne sorularının yanıtı...

18 Şubat pazar akşamı Türk izleyicilerinin karşısına Gülse Birsel'in yeni komedi dizisi Jet Sosyete geldi. Sezona çok iddialı giren Jet Sosyete oyuncu kadrosu ilede gündemde. Dizinin ilk bölümünde dizinin İlayda'sı, Deniz Cengiz kimdir? sorusu yanıtını arıyor. Jet Sosyete konusu ve oyuncu kadrosu hakkında merak edilenlşer haber detayda...

Jet Sosyete ilk bölümüyle 18 Şubat pazar akşamı başladı. STAR TV ekranında yayınlanan Jet Sosyete ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. STAR TV'de yayınlanacak olan Jet Sosyete, ilk bölümüyle izleyicisi ekrana kilitlemeyi başardı. Güçlü oyuncu kadrosuyla adından çok söz ettiren Jet Sosyete ile ilgili tüm merak edilenleri sizler için derledik. İşte Jet Sosyete konusu, oyuncu kadrosu hakkında merak edienler ve dizinin 2. yeni bölüm fragmanı yayınlandı.

JET SOSYETE 2. BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

JET SOSYETE 1. BÖLÜMDE NE OLMUŞTU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

18-02/19/jet-sosyete-konusu.jpg

JET SOSYETE KONUSU NEDİR?

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

Ailesi sınıf atlama ve sosyeteye ayak uydurma heyecanına düşmüşken; Yaşar’ı ise şirketin şu ana kadar hiç çıkmadığı üst katında, moda ve tasarım dünyasının göbeğinde herkesin saygısını kazanması gereken zor bir dönem beklemektedir.

JET SOSYETE OYUNCULARI

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz ve Ecem Uzun’un oyuncu kadrosunda yer aldığı dizi, BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından çekiliyor.

18-02/19/aglar-corumlu-kimdir.jpg

ÇAĞLAR ÇORUMLU KİMDİR?

Rol aldığı "7 Numara" isimli televizyon dizisiyle adını duyuran Çağlar Çorumlu, özellikle Güldür Güldür'deki "Eşofmanlı Şevket Hoca" tiplemesiyle genç kuşaklar tarafından tanındı.

Çağlar Çorumlu, 4 Aralık 1977 tarihinde Merzifon, Amasya'da dünyaya geldi.

Mezifon Lisesi'nden 1994 senesinde mezun olduktan sonra Eskişehir'e yerleşen Çorumlu, 2000 senesinde Eskişehir Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nü bitirdi.

Buradaki eğitimi sırasında okulun tiyatro kulübüne giren Çorumlu, profesyonel deneyim yaşamak ve kariyerinde ilerlemek için İstanbul'a yerleşti.

MSM ACTOR STUDIO'da bir sene eğitim aldıktan sonra "Kabare Taksim" bünyesine dahil oldu ve profesyonel kariyeri başladı.

Televizyonda kendisini tanıtmasını sağlayan proje, Kabare Taksim ekibiyle birlikte rol aldığı TRT'de yayınlanan "7 Numara" isimli komedi dizisi oldu.

Kabare Taksim'den sonra "Komedi Kılçık" grubuna dahil olan Çorumlu, 2007 senesinde rol aldığı "İstanbul Efendisi" oyunu ile İstanbul Şehir Tiyatroları'na dahil oldu.

Çağlar Çorumlu, birçok tiyatro oyunu, televizyon dizisi ve sinema filminde rol almasının yanı sıra, 2013 senesinde kendi tiyatrosu TiyatrOPS'u kurdu. Buradaki ilk oyunu, 18 Ocak 2014 tarihinde sahneye koyduğu Koffi Kwahulé'nin "Big Shoot" adlı oyunudur.

2012 senesinde "Şark Dişçisi" adlı oyundaki "Taparnigos" rolü ile "Yılın En Başarılı Müzikal Komedi Erkek Oyuncusu" ödülüne layık görülen Çağlar Çorumlu, aynı sene Gaye Çorumlu ile nikah masasına oturdu.

 Rol Aldığı Oyunlar:

Big Shoot: Koffi Kwahulé - TiyatrOPS - 2014

Şark Dişçisi: Hagop Baronyan - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2011

Marat-Sade: Peter Weiss - İstanbul Şehir Tiyatrosu -2010

Tarla Kuşuydu Juliet: Ephraim Kishon - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2009

Karagöz Geri Döndü: Cemal Ünlü - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2009

İstanbul Efendisi: Musahipzade Celal - İstanbul Şehir Tiyatrosu - 2008

Ayşegül Sıkıntıda: Tiyatro Kılçık - 2008

Ayşegül Hindistanda: Tiyatro Kılçık - 2007

Kadınlarda Savaşı Yitirdi: Curzio Malaparte - Kabare Taksim - 2006

Havadan Sudan: Oya Yüce - Kabare Taksim - 2002

Bir Şahnaz Oyun: Turgut Özakman - TKM - 2001

Kızgın Damdaki Kedi: Tennessee Williams - MSM Actor Studıo mezuniyet oyunu - 2001

Mezopotamya Üçlemesi: Taziye: Murathan Mungan - Yön: Ünsal Şaşkın 1999 - 2000

 Filmografi:

Kolonya Cumhuriyeti: Peker - 2017

Tatlım Tatlım: Haybeden Gerçeküstü Aşk 2017

Kor: Aslan - 2016

Bulantı: Beşir - 2015

Yok Artık!: Semih 2015

Pek Yakında: Zeki - 2014

Daire: Necip - 2014

Aldırma Gönül: Levent - 2013

Cesur Hemşire: Babür - 2013

Güldür Güldür: Şevket - 2013

İbret-i Ailem: Kenan - 2012

Koyu Kırmızı: Galip - 2012

Prensesin Uykusu: -Aziz 2010

Rina: Umut - 2009

Teyzanne: Şaşkın Bakkal - 2009

Haneler: Çağlar - 2009

Osmanlı Cumhuriyeti: Piştici 2008

Üvey Aile: Feyyaz - 2008

Derman: Güven - 2008

Avrupa Yakası: 2007

Ezo Gelin 1. Sezon: Zeki - 2006

Kader (film): Kamil - 2006

Hayat Türküsü: Sezgin - 2006

Ah Polis Olsam: 2006

Yanılgılar: Mehmet - 2006

Ters Köşe: Sinan - 2005

Gece Yürüyüşü: Hakan - 2005

Yedi Numara: Yusuf 2000

18-02/19/derya-karadas-kimdir.jpg

DERYA KARADAŞ KİMDİR?

4 Mayıs 1981 yılında dünyaya gelen Derya Karadaş İstanbul’da doğmuş ve aslen Bingöllü'dür. 1980'de İstanbul'a taşınana kadar Bingöl'de yaşayan başarılı oyuncu rol aldığı karakterler ile hafızalara kazınmayı başarmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi konservatuvarında öğrenim görmüş olup, aynı yerde eğitmenlik yapmaktadır.

Kanal D'de yayınlanan Gülse Birsel imzalı Yalan Dünya dizisinde Zerrin karakteri ile seyirci karşısına çıkan Karadaş, bu rol ile adını duyurmuştur. Daha sonra Komedi Dükkanı, Güldür Güldür Show gibi yapımlarda yer almıştır.

Birçok sinema ve dizi projesine imza atan Karadaş, yine Gülse Birsel imzası taşıyan Aile Arası filminde Engin Günaydın, Demet Evgar, Gülse Birsel gibi isimlerle beraber rol almıştır. Yetenekli oyuncu Derya Karadaş 1 Aralık Cuma akşamı Beyaz Show konuklarından olacaktır.

derya karadaş

ROL ALDIĞI PROJELER:

Komedi Türkiye (2015)

Güldür Güldür Show (2015- )

Fırtına (2008)

Geniş Aile: Yapıştır (2015)

Şeytan Tüyü (2015)

Cici Babam (2017)

Gemilerde Talim Var (2007)

Kurtlar Vadisi Terör (2007)

Bana Bunlarla Gel (2009)

Şen Yuva (2010)

Yalan Dünya (2012-2014)

Dur Bi Dakka (2012)

Ödülleri

-2013 Antalya Televizyon Ödülleri – Komedi Dizisi En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu – Yalan Dünya

-2013 İstanbul Aydın Üniversitesi 9.İletişim Ödülleri – Yılın En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Yalan Dünya

18-02/19/cengiz-bozkurt-kimdir.jpg

 

CENGİZ BOZKURT KİMDİR?

1965 yılında Nevşehir'de dünyaya gelen Cengiz Bozkurt, Lise eğitimini Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimi için 1984 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'ne giren Cengiz Bozkurt 1990 yılında mezun olmadan okulu bırakmıştır.

1990 yılında tiyatrocu olmaya karar verip okuldan ayrılan ve okuldan tanıştığı bir İngilizce öğretmeni ile evlenip İngiltere'ye yerleşen Cengiz Bozkurt,14 yılık İngiltere yaşamı boyunca işportacılık, taksi şoförlüğü, garsonluk, tezgahtarlık, mahkeme tercümanlığı gibi işlerde çalıştı. İyi derecede İngilizce bilmesi nedeniyle, Londra'da Türk derneklerinde temsilcilik yaptı.

2008 yılında Parmaklıklar Ardında adlı dizide canlandırdığı "Ekrem" rolüyle tanınan Cengiz Bozkurt, Leyla ile Mecnun dizisindeki "Erdal Bakkal" karakteriyle sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden oldu. Cengiz Bozkurt, 2014 yılında Yönetmenliği ve senaryosu Cem Yılmaz'a ait olan "Pek Yakında" sinema filminde de oynamıştır.

Birçok uluslararası projede de rol alan Cengiz Bozkurt 2003 yılı itibarı ile oyunculuk hayatını İngiltere ve Türkiye arasında, eş zamanlı olarak yürütmektedir. Cengiz Bozkurt son olarak Jet Sosyete dizisinde Cengiz Özpamuk karakterine hayat verecek.

18-02/19/gulse-birsel-kimdir.jpg

GÜLSE BİRSEL KİMDİR?

11 Mart 1971 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Gülse Birsel lise eğitimini Beyoğlu Anadolu Lisesi‘nde üniversite eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü‘nde tamamlamıştır. Üniversite eğitimini sürdürürken gazeteciliğe merak sarmış ve aktüel dergisinde muhabir olarak çalışmıştır.

1994 yılında New York, Colombia Üniversitesi‘nde master yapan Birsel 1996 yılında Türkiye’ye dönmüştür. Atv ekranlarında yayınlanan g.a.g.‘ın metin yazarlığı ve sunuculuğunu yapan Gülse Birsel Aralık 2001 yılında Sabah Gazetesi'nde köşe yazarlığı yapmıştır. 2003 yılında “Gayet Ciddiyim” 2004 yılında “Hala Ciddiyim!” adlı iki kitap çıkarmıştır. ATV’de yayınlanan ve kısa sürede fenomen olan “Avrupa Yakası” dizisinin senaristliği yapan Gülse Birsel ayrıca oyuncu kadrosunda yer almıştır. Bir çok dizi ve film projelerinde yer alan Gülse Birsel gazetelerde yazarlık da yapmıştır. 1999 yılından beri Murat Birsel ile evlidir.

Film ve Dizileri :

Yalan Dünya

Ah Kalbim

7 Kocalı Hürmüz

Avrupa Yakası

Hırsız Var

Eyvah Eski Kocam

KİTAPLARI

Gayet Ciddiyim

Hâlâ Ciddiyim

Yolculuk Nereye Hemşerim?

Velev ki Ciddiyim

 GÜLSE BİRSEL’İN EŞİ MURAT BİRSEL KİMDİR?

Murat Birsel 1960 yılında İzmir'de dünyaya geldi.

İlköğrenimini Ankara İlkokulu'nda tamamlayan Birse, ardından Saint Joseph ve İzmir Atatürk Lisesi'nde okudu.

9 Eylül Üniversitesi Kamu Yönetimi Bölümü'nden mezun olduktan sonra 1980'de gazeteciliğe başladı.

1984-87 arasında University of North Texas'da Siyasal Bilimler Uluslararası İlişkiler dalında master yaptı.

1988-91 yılları arasında Adnan Kahveci'nin danışmanlığını yapan Birsel aynı zamanda TRT Genel Müdür Müşavirliği görevinde bulundu.

1990'ın ortalarına doğru Atv haber servisinin kurucu ekibinde yer aldı.

NTV'de yayın hayatına soktuğu kendi adına patentli “Gündemdekiler” programıyla tanındı. NTV'de "Murat Birsel'le 5 Çayı" adlı program yaptı.

1999'da oyuncu ve yazar Gülse Şener ile evlendi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN