Jet Sosyete’nin İlaydası, Deniz Cengiz kimdir

Jet Sosyete’nin İlaydası, Deniz Cengiz kimdir

STAR TV ekranında yayınlanan Jet Sosyete dizisinde dikkat çeken performansıyla merak konusu olan Deniz Cengiz kimdir sorusu sosyal medyanın gündeminde. Jet Sosyete ilk bölümüyle büyük ilgi gördü. Daha önce sosyal medya videolarıyla tanınan Deniz Cengiz kimdir ve hakkına araştırılan detayları haberimizde bulabilirisiniz.

Pazar akşamlar STAR TV'de yayınlanacak olan Jet Sosyete dizisinin İlaydası Deniz Cengiz kimdir sorusu sosyal medyada yanıtı en çok aranan soru oldu. Helin Su Yılmaz ismi ile tanınan Youtuber Deniz Cengiz, yayın hayatına yeni başlayan Jet Sosyete’de rol almaya başladı. Peki Deniz Cengiz kimdir? Jet Sosyete ilk bölümüyle izleyicisi ekrana kilitlemeyi başardı. Güçlü oyuncu kadrosuyla adından çok söz ettiren Jet Sosyete dizisinde İlayda rolü ile izleyici karşısına çıkan Deniz Cengiz kimdir ve oyuncu hakkında merak edilen her şey haberimizde...

Star TV'nin yeni dizisi Jet Sosyete konusu, oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. dizide İlayda karekterini canlandıran Deniz Cengiz kimdir?  Deniz Çakır Youtuberda Helin Su Yılmaz ismi ile tanınmıştı. Deniz Çakır Jet Sosyete dizisinde Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızı İlayda Çıkrıkçıoğlu'nu canlandırıyor. 

18-02/19/deniz-cengiz.jpg

JET SOSYETE’NİN İLAYDA’SI NASIL BİRİ?

Jet Sosyete dizisinde Yılların tekstil markası sahibi olan Çıkrıkçıoğlu ailesinin büyük kızı İlayda cemiyet hayatının ünlü genç kuşak temsilcilerinden. Aile geleneğini takip etmeyip pasta şefliğini seçmiş; çok kibar, asil, zarif, hatta sinameki gibi görünen ama esasında yüze gülüp arkadan konuşan, içten içe kibirli ve herkese tepeden bakan sosyetik bir prenses.

JET SOSYETE KONUSU NEDİR?

Özpamuk Tekstil’in getir-götür sorumlusu Yaşar Yüksel karısı Safiye, kızı Yıldız, baldızı Melike ve kayınbiraderi Gündüz ile İstanbul’un bir gecekondu semtinde kıt kanaat yaşayan bir aile babasıdır. Çalıştığı şirketin sahibi Cengiz Özpamuk çapkın oğlu Ozan’ı karıştığı bir skandal sonrası genel müdürlükten alır ve inadına yerine Yaşar’ı getirir. Üstelik Yaşar ailesi ile birlikte Jetset Konakları’ndaki genel müdür villasına taşınabilecektir. Ozan ise babası, babaannesi Zahide ve üvey annesi Gizem’in sürekli gerilim yaşadığı yan evdeki gençlik odasına geri dönmek zorunda kalır.

JET SOSYETE DİZİSİNDE İLAYDA'YA HAYAT VEREN DENİZ CENGİZ KİMDİR?

Klavuzu Karga isimli Youtube kanalında videolar paylaşmış ardından Deniz Cengiz Tv ismi ile devam etmiştir. Ayrıca internet dünyasında oldukça bilinen bir sitenin yazarlarındandır. Yayınladığı komik videolar ile televizyon dünyasınında dikkatini çekmeyi başarmıştır. Bu başarısının ardından oyunculuk serüvenine adım atan Deniz Cengiz 2018 yılında Gülse Birsel'in yönetmenliğini üstlendiği Jet Sosyete dizisinin oyuncu kadrosuna dahil olmuştur. Dizide İlayda Çıkrıkçıoğlu karakterini canlandırmaktadır.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN