Tunceli'de PKK'lı teröristlerin teslim olma görüntüleri ortaya çıktı

Tunceli'de PKK'lı teröristlerin teslim olma görüntüleri ortaya çıktı

Tuncel'de farklı bölgelerde başlatılan operasyonlar devam ederken, PKK'lı teröristlerin teslim olma görüntüleri ortaya çıktı.

Tunceli'de farklı bölgelerde başlatılan operasyonlar devam ederken, Hozat ve Çemişgezek ilçeleri arasında yeralan Aliboğazı Vadisi içerisinde 2 gündür süren çatışmalarda, bugün 1 terörist öldürülürken, 4 PKK'lı terörist de kendiliğinden teslim oldu.

OPERASYONLAR DEVAM EDİYOR

Aliboğazı Vadisi içindeki PKK terör örgütüne ait sığınak ve kamplarının bulunduğu bölgeye önceki gün 51'inci Motorlu Piyade Tugay Komutanlığı'na bağlı özel eğitimli timlerin yaptığı sızmanın ardından, Tunceli İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı jandarma özel harekat timlerinin de katıldığı operasyon kapsamında başlayan çatışmalar sürüyor.

4 TERÖRİST TESLİM OLDU

Bugün aynı bölgedeki teröristlere 50 metre kadar yaklaşan güvenlik güçleri ile "teslim ol" çağrılarına karşılık silahla ateş açılması üzerine çıkan çatışmada 1 terörist öldürüldü. Aynı şekilde güvenlik güçleriyle çatışan ve sığınak içerisinde oldukları kameralara da yansıyan 4 terörist güvenlik güçlerine kendiliğinden teslim oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN