Twitter 140 karakter sayını artırıyor mu?

Twitter 140 karakter sayını artırıyor mu?

Twitter CEO'su Jack Dorsey yaptığı açıklamada 140 karakter sayısı artırılmayacak dedi.

Mini-blog olarak bilinen ve dünyanın en çok kullanılan sosyal iletişim ağlarından birisi olan Twitter'ın en çok tartışlan uygulamalarından birisi karakter sayısının yalnızca 140 ile sınırlı olması. Son dönemde DM olarak bilinen özel mesaj bölümü ve video uygulamalarında yapılan değişiklikten sonra gözler 140 karakter sınırında bir değişiklik yapılıp yapılmayacağındaydı.

JACK DORSEY: UYGULAMA AYNEN KALACAK

Twitter'ın CEO'su Jack Dorsey yaptığı açıklamada bu politikanın bir amacı olduğu ve uygulamanın aynı kalacağını söyledi. Bu sınırlama ile hedeflenenin bireylerin yazdığı tweetlerin nitelik olarak korunması ve bu sayede Twitter uygulamasının popülerliğini sürekli yüksek tutmak olduğunu söyleyen Dorsey bunun yanında uygulamanın kendisini sürekli yenileyeceğini de ekledi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN