Twitter mesaj özelliğini yeniledi

Twitter mesaj özelliğini yeniledi

Twitter, mesajlar için filtreleme özelliğini duyurdu. Bunlardan biri takip edilen kişilerden gelen mesajları gösterirken, diğeri ise takip edilmeyenlerden gelenleri gösterecek.

Twitter'a gelen yeni özelliği kullanmak için Ayarlar bölümündeki 'Gizlilik ve Güvenlik' sekmesinde bulunan 'Herhangi Birinden Direkt Mesaj Al' seçeneğini işaretlemek gerekiyor.  

17-05/31/screenshot_2-1496219977.png

Böylece Twitter, Instagram ve Facebook'ta olduğu gibi kullanıcıların kiminle iletişim kurmak istediğine daha kolay karar vermesini sağlayacak.

Twitter'ın bu özelliği sayesinde tanımadığınız kullanıcılardan gelen mesajları önizleyebilir, kabul edebilir veya silmeyi seçebilirsiniz. Gelen mesajı kabul ettikten sonra ise bu kişi sizinle her zaman iletişim kurabiliyor. Böylece kiminle iletişim kurmak istediğinize kendiniz karar verebiliyorsunuz.

Öte yandan Direkt Mesajı kabul edince ileti Mesajlar klasörüne geçiyor. Mesajın içindeki görsel medyalar ise siz kabul edene ya da medyayı göster diyene kadar ekrana gelmiyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN