Üzerinde yürüyerek giden yeni nesil bisiklet Lopifit

Üzerinde yürüyerek giden yeni nesil bisiklet Lopifit

Hem yürüyüş ile spor yapmak hem de bisiklet sürerek bir yerden bir yere kısa sürede gitmek amacıyla üretilen Lopifit isimli bisiklet farklı yapısıyla görenlerin merakını uyandırıyor. Elektrikle çalışan Lopifit, hiçbir şekilde doğaya zarar vermeyen yeni nesil ulaşım araçlarından biri olarak artık vitrinleri süslüyor.

Hollanda merkezli bir şirketin geliştirdiği Lopifit isimli bisiklet farklı tasarım ve yapısıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

FİYATI 8 BİN 800 LİRA

Pedal çevirme alışkanlıklarımızı değiştirmeye aday olan bisiklet yürüyerek kullanılıyor.

Bruin Bergmeester tarafından geliştirilen koşu bandı sistemini içinde barındıran bisiklet saate 27 kilometre hıza ulaşabiliyor. Elektrikli bir motora da ev sahipliği yapan modelin fiyatı ise 2 bin 495 dolar (yaklaşık 8 bin 800 TL).

YENİ NESİL ULAŞIM ARACI

Daha çok evde egzersiz yapmaktan sıkılan orta yaş ve üzeri insanları hedef alan Lopifit ile artık evin duvarına bakarak yürüyüş bandında antrenman yapmak tarihe karışıyor. Lopifit ile parkta pratik bir şekilde yürüyüşe çıkabiliyor, şehrin içindeki arkadaşınızı ziyarete gidebiliyorsunuz. Elektrikle çalışan Lopifit, hiçbir şekilde doğaya zarar vermeyen yeni nesil ulaşım araçlarından biri olarak artık vitrinleri süslüyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN