Vida'dan Fikret Orman'a: Beni buradan kurtarın

Vida'dan Fikret Orman'a: Beni buradan kurtarın

Dinamo Kiev'li Hırvat stoper Vida, başkan Fikret Orman’a, “Burada kalmak istemiyorum. Ayrılmak için her yolu denedim ama beni bırakmıyorlar. Beni bir an önce buradan kurtarın” diyerek transferi için yardım istedi.

Dinamo Kiev’in yüksek bonservis bedeli istemesi üzerine Siyah-Beyazlılar’ın transferini ocak ayına bıraktığı Hırvat stoper, başkan Fikret Orman’a, “Burada kalmak istemiyorum. Ayrılmak için her yolu denedim ama beni bırakmıyorlar. Beni bir an önce buradan kurtarın” dedi.

Beşiktaş için yılan hikayesine dönen Domagaj Vida transferi, Şampiyonlar Ligi için kadro listelerinin dün UEFA’ya gönderilmesinin ardından ocak ayına kaldı.

Habertürk'te yer alan haberde, uzun süredir Hırvat futbolcuyu almak için uğraşan ancak Dinamo Kiev’in başkanı Igor Surkis’in katı tutumu yüzünden sonuç alamayan Siyah-Beyazlılar’da başkan Fikret Orman ile Beşiktaş forması giymek için can atan Vida arasındaki son görüşmede oldukça ilginç bir konuşma yaşandığı ortaya çıktı...

FİKRET ORMAN'DAN YARDIM İSTEDİ

Ocak ayında bedelsiz olarak Kartal’a gelecek olan ancak şimdiden İstanbul’a gelmek isteyen deneyimli stoperin daha fazla Dinamo Kiev’de kalmak istemediği için Fikret Orman’dan yardım istediği kaydedildi.

Vida’nın görüşmede Orman’a şunları söylediği öğrenildi:

Burada kalmak istemiyorum. Ayrılmak için her yolu denedim ama beni bırakmıyorlar. Üstelik sözleşme uzatmak için kıskaca aldılar. Ne yapacağımı bilemiyorum? Beni bir an önce buradan kurtarın

Fikret Orman’ın da şu anda yapılacak bir durumun olmadığını ve sabretmesi gerektiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:

Biz seni almak için her yolu denedik ancak kulübün vermek istemedi. Sonuç olarak ocak ayında serbest kalacaksın ve bize geleceksin. Bu nedenle beklememiz gerekiyor. Buraya geldiğinde eski günleri unutup, hep birlikte çok mutlu günler yaşayacağız.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN