16 gündür ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı

16 gündür ağaçta mahsur kalan kedi kurtarıldı

Kahramanmaraş'ta, yaşadığı evin bahçesindeki ağaca tırmanan Boncuk isimli kedi geri inemedi. 16 gün boyunca ağaçta aç ve susuz bir şekilde mahsur kalan kedi, itfaiye ekiplerinin 1.5 saat süren çalışması sonucu kurtarıldı.

Kahramanmaraş'ta yaşayan Köse ailesinin kedisi, bahçedeki çam ağacına tırmandı ancak geri inemedi. Aile, kediyi indirmek için çok çabalasa da sonuç alamadı. 16 gün boyunca ağaçta mahsur kalan kediyi indirebilmek için son çare olarak itfaiyeden yardım istendi.

1.5 SAAT SÜREN ÇALIŞMAYLA KURTARILDI

İtfaiye erleri, kediyi kurtarmak için ağaca çıkmak istediği sırada ise kedi üstteki dallara tırmandı. İtfaiye ekiplerinin her hamlesinde kaçan kedi, ağacın tepesine kadar kaçtı. Kediyi kurtarabilmek için yaklaşık 1.5 saat süre çalışan ekipler, kedinin bulunduğu dalı testere ile kesmek zorunda kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN