2. Sayfa programına konuk olan Billur Kalkavan kimdir? Kaç yaşında?

2. Sayfa programına konuk olan Billur Kalkavan kimdir? Kaç yaşında?

2. Sayfa programına konuk olan Billur Kalvan kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Özel hayatıyla ilgili açıklamalarda bulunan Billur Kalkavan’ın yaşamı ile ilgili merak edilenler haberimizde...

Billur Kalkavan kimdir? Kaç yaşında? Billir Kalvanan Kanal D'de yayınlanan 2. sayfa programına konuk oldu. Billur Kalkavan özel hayatına dair yaptığı açıklamalarla magazin gündemine oturdu. İşte Billur Kalkavan hakkındaki her şey...

19-02/14/billur-kalkavan-hayati.jpg

BİLLUR KALKAVAN KİMDİR?

Türk oyuncu ve sunucu Billur Kalkavan, 2 Kasım 1962 tarihinde dünyaya geldi. Liseyi Amerika'da tamamladı ve UCLA Üniversitesi'nden psikoloji dersleri aldı. Sinemadaki ilk rolünde, 1969 tarihli "Ayrı Dünyalar adlı" filmde, Erol Taş'ın canlandırdığı kötü adam tarafından fidye için kaçırılan bir çocuğu canlandırdı. 1980'li yıllardan itibaren tiyatroya ağırlık verdi. 2011 senesinde ise reklam projesinde yer aldı. 2011 yılında HTV kanalında 00:00-01:00 arası bir program yaptı. Hafta içi her gün yayınlanan programa bir uzman katılmakta ve sorulara cevap alınmaktadır. 2012 de ise TV8’de Kenya'da yapılan Trophy Türk adlı yarışma programında yarışmacı olarak yer aldı. Billur Kalkavan, uzun süredir kendisinden 21 yaş küçük olan Buğra Bahadırlı ile birlikte.

BUĞRA BAHADIRLI KİMDİR?

Tam ismi Berk Buğra Bahadırlı TRT 1 televizyon kanalında yayınlanan Sakarya Fırat adlı dizide jandarma Er Hamza Gemalmaz rolü ile büyük başarı sergilemiş ve bir çok dizide rol almıştır. 08 Şubat 1984 doğumlu Buğra Bahadırlı aslen Ankara‘lıdır ve burada dünyaya gelmiştir. 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN