2020 Migros kurban fiyatları ne kadar? Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları

2020 Migros kurban fiyatları ne kadar? Migros büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları

31 Temmuz 2020 tarihi itibarıyla başlayacak Kurban bayramı öncesi Migros’ta büyükbaş ve küçükbaş kurbanlık fiyatları belli oldu. Küçükbaşta kurbanlık koç kemikli bir şekilde satılırken, büyükbaş kurbanlıklar ise 1/7 hisse olarak satılacak.

Özel poşetlerde ve kolilerde 4 gün içerisinde teslimat yapacak olan Migros, kurbanlık koç ve büyükbaş hayvan fiyatlarını https://www.migros.com.tr/ adresinden paylaştı. Bu site üzerinden kredi kartı ile kurbanlık hayvan siparişi vermek çok kolay.

KÜÇÜKBAŞ KURBANLIK FİYATLARI NE KADAR?

En az 12 kilogram kurbanlık koç, kemikli et şeklinde bin 445 TL’den satılıyor.

En az 16 kilogram kurbanlık koçun fiyatı ise bin 585 TL’den satışta.

BÜYÜKBAŞ 1/7 HİSSE FİYATI

1/7 büyükbaş kurbanlıkların hisse fiyatı da belli oldu. 1/7 oranda bölüştürülen büyükbaş kurbanlık için Migros, bin 825 TL talep ediyor.

GEÇEN SENEKİ KURBANLIK FİYATLARI

Kurbanlık dananın hisse fiyatı 2019 yılında Migros'ta en az 21 kilogram et için bin 595 TL olarak açıklanmıştı. 12 kilo et veren kurbanlık koç bin 245 TL, 16 kiloluk olan koç ise bin 395 TL olarak satışa sunulmuştu.

Migros'ta Boney Club kartı ile kurbanlık alımında 100 TL indirim yapılmış, Maximum, Bonus, Yapı Kredi World kredi kartlarına ise 6 taksit imkanı tanınmıştı.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN

Migros’un dışında, A101, BİM, CarrefourSA, Happy Center, Biçen gibi market zincirleri de internet üzerinden kurbanlık satışını yapıyor. Tüm market zincirleri, bayram boyunca kesilen kurbanları özel poşet ve kolilerde hak sahiplerine ulaştırıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN