242 yıllık İngiliz devi tasfiye ediliyor

242 yıllık İngiliz devi tasfiye ediliyor

242 yıllık İngiliz perakende şirketi Debenhams, şirketi alacak kimsenin bulunmaması nedeniyle tasfiye edilecek.

İngiliz perakende şirketi Debenhams, şirketi alacak kimsenin çıkmaması nedeniyle tasfiye edilecek.

Debenhams’ın faaliyetlerinin giderek azaltılacağını açıklayan ticari danışmanlık şirketi FRP Advisory, bu süre esnasında şirketin tamamı ya da bir bölümünü satın almak isteyenlerin tekliflerine açık olacaklarını belirtti.

12 BİN ÇALIŞANI VARDI

İngiltere’de 124 mağazası ve 12 bin çalışanı olan Debenhams’ın iflası, önceki gün Philip Green’in Arcadia moda grubu şirketinin tasfiye sürecine girerek, yaklaşık 13 bin kişinin işini kaybedeceğinin sinyalini vermesinden sonra geldi.

DEBENHAMS NEDİR?

Debenhams plc bir İngiliz çok uluslu perakendecilik firması olup, franchising biçiminde hizmet vermektedir. Şirket 18. yüzyılda Londra'da tek bir mağaza ile kurulmuş, İngiltere, İrlanda ve Danimarka genelinde 178 noktaya yerleşmiştir. Ürün yelpazelerinde kıyafet, ev eşyaları ve mobilya bulunur. 1993 yılından bu yana, kendi "Designers at Debenhams" markası ile bilinmektedir. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN