6 ay ödemesiz kredi veren bankalar belli oldu

6 ay ödemesiz kredi veren bankalar belli oldu

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank'ın 6 ay geri ödemesiz, 36 aya kadar vadeli kredi imkanı devam ediyor. 'Tatil Destek Kredi Paketi' adıyla kullanıma sunulan kredi seçeneği ile, 10 bin TL'ye kadar tatil harcamalarına destek sağlanıyor. İşte detaylar...

Koronavirüs (covid-19) salgın hastalığı dolayısıyla vatandaşlara kredi imkanı sağlayan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın kampanyaları devam ediyor. 'Sosyal Hayatı Destek' ve Tatil Destek' kredi paketlerini açıklayan kamu bankaları; 6 ay geri ödemesiz, 36 aya kadar, en yüksek 10 bin liraya kadar olmak üzere tatil harcamalarınız için destek sağlıyor.

ZİRAAT BANKASI 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR

Tatil yapmak isteyen ve Ziraat Bankası aracılığı ile maaş alan emekli ve çalışan müşteriler ile Ziraat Bankası BES müşterilerinin tatil ve seyahat giderlerinin finansman ihtiyacının uygun şartlarda sağlanmasına yönelik kredi ürünü sunuyor.

Bankayla anlaşma yapan seyahat acentelerine tatil paketi satın almak için başvuran müşterilere konaklama bedeli en yüksek 8 bin TL olmak üzere toplam 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade ile uygun şartlarda finansman imkanı sunuyor. Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterinin hesabına aktarılacak.

ZİRAAT BANKASI 36 AY VADELİ KREDİ FAİZ ORANI

Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti banka tarafından ödenecek; müşterilerimizin taksit ödemesi 9 ay sonra başlayacak. Bu kapsamda müşterilerimizin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,88 oranına denk gelmekte.

Müşterilerin başvuruları acenteler tarafından Ziraat Bankası'na iletilecek, kredi değerlendirme sonucu müşterilere SMS olarak iletilecek. Kredisi olumlu sonuçlanan müşterilerin başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Ziraat Mobil ve İnternet Şubesi aracılığı ile krediyi kullanması gerekiyor.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

2020-11-01-152158.jpg

ZİRAAT BANKASI ANLAŞMALI SEYAHAT ACENTELERİ

Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar.

Anlaşmalı fimaların isimleri şöyle: Jolly Tur, ETSTUR, SETUR, TatilBudur, Gezinomi, Touristica, TatilSepeti.

Diğer taraftan Ziraat Bankası Tatil Destek Kredi Paketi kapsamında Anlaşmalı Turizm Sektöründeki Üye İşyerleri, işlem yapacak Ziraat Bankkart sahibi bireysel müşterilere vade farksız-peşin fiyatına 15 taksitli işlemlerde 3 ay ödemesiz dönem hakkı sunacak.

tatil-destek-kredi-paketi.png

VAKIFBANK'TAN 6 AY ÖDEMESİZ KREDİ DESTEĞİ

Maaş ödemesini Vakıfbank'tan alan çalışan ve emekli müşteriler ile Vakıfbank'tan BES (Bireysel Emeklilik Sistemi) yaptırmış müşteriler 'Tatil Destek Kredisi'nden faydalanabilir. Otomatik katılım sistemi aracılığıyla BES yaptırmış müşteriler kapsam dışında olacak.

Tatil Destek Kredisine başvuru anlaşmalı olunan seyahat acentesinden yurt içi konaklama hizmeti satın alırken yapılabilir. Seyahat acentesinden yapacağınız kredi başvurusu sırasında; maaş aldığınız bankayı ya da BES'inizin olduğu bankayı seçmelisiniz.

Başvurunuzun olumlu bulunması durumunda tarafınıza ön onay verilecektir.

Anlaşmalı fimaların isimleri şöyle: Jolly Tur, ETSTUR, SETUR, TatilBudur, Gezinomi, Touristica, TatilSepeti.

VAKIFBANK 36 AY VADELİ KREDİ NASIL ALINIR?

Kredi başvurusunun olumlu bulunması durumunda tarafınıza SMS veya mobil bildirim ile bilgilendirme yapılacak. Başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Vakıfbank Mobil ya da internet bankacılığından sunulan hazır kredi teklifine onay vererek kredinizi kullanmanız gerekiyor. Ya da size en yakın Vakıfbank şubesine başvurarak kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredinizi;

* Vakıfbank Mobil'den Başvurular-Hazır Kredi Başvurusu menüsünden kullanabilirsiniz.
* İnternet Bankacılığı'ndan Başvurular-Hazır Kredi Başvurusu menüsünden kullanabilirsiniz.

www.vakifbank.com.tr web sitesinde sağ üstte yer alan İnternet Bankacılığı'na tıklayarak açılan giriş sayfasına müşteri veya TC Kimlik numaranızı ve şifrenizi girerek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz.

VAKIFBANK TATİK DESTEK KREDİSİ HAKKINDA

* Tatil Destek Kredisi anlaşmalı seyahat acentelerinden yapılan yurt içi konaklama alışverişlerde geçerlidir.

* Konaklama bedeli azami 8 bin TL olmak üzere, toplam 10 bin TL'ye kadar kredi kullanılabilir. Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere müşterimizin hesabına aktarılacaktır.

* 6 ayı ödemesiz dönemli olmak üzere toplam vade 36 aydır.

* Tatil Destek Kredisi kapsamında; ödeme planında yer alan 1. taksit tutarı acente tarafından, 2. taksit tutarı Bankamızdan karşılanacaktır.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

2020-11-01-152138.jpg

Kredi tutarı asgari 2 bin 500 TL, azami 10 bin TL olabilir. Tatil Destek Kredi Paketi'nin 1. ve 2. taksitleri banka ve ilgili firma tarafından ödenecek; müşterilerin taksit ödemesi 9. aydan itibaren başlayacak. Bu kapsamda müşterilerin kullanacağı kredinin faizi aylık %0,98 oranına denk gelmekte.

VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresince; alınacak ücretleri ve faiz oranlarını değiştirme hakkına sahiptir.

Ayrıca Vakıfbank ile Tatil Destek Kredi Paketi kapsamında anlaşmalı olan turizm sektöründeki üye işyerlerinde kredi kartı ile yapılan 15 taksitli işlemlerde 3 ay ödemesiz dönem hakkı sunulacaktır. Ticari kredi kartları kampanya kapsamı dışındadır.

Kredi kartları kampanyasına dahil firmalar şöyle: Ets, Gezinomi, Tatil.com, Jolly, TatilBudur, Touristica, TatilSepeti.com, Pronto Tour.

vb-tatildestekkredisi-detaytepe-02.jpg

HALKBANK 6 AY GERİ ÖDEMESİZ KREDİ BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Halkbank'tan maaş alan emekli ve Bordro24 müşterileri ile bankanın BES müşterilerinin, anlaşmalı seyahat firmalarından yapacakları tatil ve seyahat harcamalarının finansmanını sağlamak amacıyla 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade Tatil Destek Kredi Paketi hizmete sunuldu.

Halkbank ile Tatil Destek Paketi kapsamında turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapılacak tatil alışverişlerinizde Paraf/Parafly ile 3 ay ödemesiz, 15 ay vade farksız Taksit imkanı sağlanıyor.

Anlaşmalı seyahat acentelerinden yapacağınız tatil paketi satın alım işlemlerinizde konaklama bedeli azami 8 bin TL olmak üzere, toplam 10 bin TL'ye kadar 6 ay ödemesiz 36 ay vade seçeneğiyle kredinizi kullanabilirsiniz.

Kredi tutarının %80'i konaklama bedeli olarak acenteye iletilecek olup, kalan %20'lik kısmı tatil harcamalarında kullanılmak üzere hesabınıza aktarılacak.

Kredinin 1. taksiti acente ve 2. taksiti Halkbank tarafından ödenecek; taksit ödemeleriniz ise 9 ay sonra başlayacak. Bu kapsamda kullanacağınız kredinin faizi aylık 0,98 oranına denk gelmekte.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

2020-11-01-152123.jpg

Kredi tutarı asgari 2 bin 500 TL, azami 10 bin TL olabilir.
Banka gerekli görülmesi halinde kredi koşullarında değişiklik yapma ve kampanyayı durdurma hakkını saklı tutar. İlk 2 taksitin banka ve seyahat firması tarafından ödenmesiyle kredinin faiz oranı %0,98'e denk gelmektedir.

Anlaşmalı fimaların isimleri şöyle: Jolly Tur, ETSTUR, SETUR, TatilBudur, Gezinomi, Touristica, TatilSepeti.

HALKBANK 36 AY VADELİ TATİL KREDİSİNİ NASIL KULLANABİLİRİM?

Başvurularınız anlaşmalı seyahat acenteleri tarafından Halkbank'a iletilecek. Kredi değerlendirme sonucunuz ile ilgili SMS bilgilendirmesi yapılacak.

Onaylanan kredinizi başvuru tarihi itibariyle 72 saat içinde Halkbank İnternet Şubesi ve Halkbank Mobil Şube'den kullanabilirsiniz.

* Halkbank İnternet Şubesine giriş yaparak; Kredi > Bireysel Kredini Kullan > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.

* Halkbank Mobil Şubesine giriş yaparak; Krediler > Yeni Kredi Başvurusu ve Sorgulama > Başvurularım > Onaylı Tatil Destek Kredisi adımlarını izleyerek kredinizi kullanabilirsiniz.

HALKBANK TATİL KREDİSİ İLE İLGİLİ BİLGİLER

Tatil Destek Paketi kapsamında; Halkbank bireysel kredi kartları ile turizm sektöründeki anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız yurt içi tatil alışverişlerinizde ilk 3 ay geri ödemesiz, 15 ay vade farksız taksit avantajı sunulacak.

Kampanya kapsamında yapacağınız işlemler için taksit ödemeleriniz 3 ay sonra başlayacak ve işlemler 15 taksit olarak gerçekleşecek.

* Kampanya, anlaşmalı üye işyerlerinden yapacağınız yurtiçi tatil alışverişlerinizde Paraf POS'larından yapılacak 15 taksitli işlemlerde geçerli olacaktır.

* Kampanya koşullarını sağlayan 15 taksitli işlemlerde Fiziki POS'lar ve sanal POS'larda otomatik olarak 3 ay erteleme kazanılacaktır.

* Kampanya kapsamındaki toplam taksit sayısı 3 ay erteleme eklenmiş olarak 18 ile sınırlıdır.

* Kampanyadan yararlanabilmek için seçilen kampanyanın satış görevlisine belirtilmesi gerekmektedir.

* Kampanyaya Paraf, Parafly, Parafree, Ek ve Sanal kartlar dahil olup, Bussines, Esnaf, Kobi, Eczacı Paraf Kobi, Eczacı Paraf kartları  iptal/iade işlemleri ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler dahil değildir.

* Yararlanılacak olan kampanyaya ilişkin bilgi slip üzerinde yer alacak olup, geriye dönük yararlandırma ya da değişiklik yapılmayacaktır.

* Kampanyaya dahil firmalar: Ets, Gezinomi, Jolly, TatilBudur, Tatilsepeti, Touristica ,Pronto Tour, YKM Turizm ve ParaflyTravel

* Kampanyaya dahil firmalar kampanya döneminde değişebilir.

* Yasal mevzuat gereği, yurt dışına ilişkin havayolları, seyahat acenteleri ve konaklama ile ilgili alışverişlerde üç ay, yurt içine ilişkin konaklama ile ilgili harcamalarda on sekiz ay olarak uygulanır.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN