8 asırlık cami yeniden ibadete açıldı

8 asırlık cami yeniden ibadete açıldı

Kayseri'de Himmetdede Mahallesi'nde bulunan 8 asırlık cami aslına uygun hale getirilerek, yeniden halkın hizmetine açıldı.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, belediye olarak tarihi ve kültürel eserlerin korunarak, nesillere aktarılması için üzerlerine düşen sorumlulukları tümüyle yerine getirmeye özen gösterdiklerini vurgularken, sözlerine şöyle devam etti:

 "Kocasinan Belediyesi olarak birçok alanda yaptığımız çalışmalardan biri de tarihi ve kültürel eserlerin günümüze kazandırılması. Himmetdede Camii ile ilgili çalışmamız da geçmişimizi geleceğe taşıma adına yapmış olduğumuz önemli hizmetlerden biri. Burada yaşayan hemşehrilerimizin sabırsızlıkla beklediği bu çalışmayı en kısa sürede tamamlayarak, camiyi yeniden ibadete açtık." ifadelerini kullandı.      

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN