9 yaşındaki çocuk beyzbol maçında hayatını kaybetti

9 yaşındaki çocuk beyzbol maçında hayatını kaybetti

ABD’nin Kansas eyaletinde gerçekleşen acı olayda 9 yaşındaki çocuk hayatını kaybetti. Beyzbol maçında görevli olan Kaiser Carlile başına aldığı darbe sonrası beyin kanaması geçirdi.

ABD'nin Kansas eyaletinde National Baseball Congress maçında görev alan 9 yaşındaki Kaiser Carlile, başından aldığı darbe sonrası hayatını kaybetti.

Liberal Bee Jays takımının beyzbol sopalarını toplamakla görevlendirilen Carlile'in en büyük hayali olan beyzbol onun ölümüne sebep oldu.

Beyzbol sopasıyla başından vuruldu

Beyzbol sopalarını toplamakla görevlendirilen Carlile, sahaya indikten sonra oyuncunun arkasına geçerek sopayı toplamak için beklemeye başladı. Bild gazetesinin haberine göre, küçük çocuğu fark etmeyen oyuncu test için savurduğu beyzbol sopasıyla Carlile'in başına vurdu.

Hastanede hayatını kaybetti

Kask taşıdığı halde olay anında yere yığılan Carlile ilk yardım müdahalesi sonrası yakın çevredeki hastaneye kaldırıldı. Yoğun bakıma alınan Carlile, tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. 

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN