Abdurrahim Albayrak ve eşi Nadiye Albayrak'ın sağlık durumu nasıl?

Abdurrahim Albayrak ve eşi Nadiye Albayrak'ın sağlık durumu nasıl?

Galatasaray ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Nadiye Albayrak'ın corona virüs testlerinin pozitif çıkmasıyla hem Galatasaray camiası hem de sevenleri büyük üzüntü yaşamıştı. Peki, Abdurrahim Albayrak ve eşi Nadiye Albayrak'ın sağlık durumu nasıl? Son gelişmeler karar.com’da…

Tüm dünya ile birlikte Türkiye’yi de etkisi altına alan corona virüse yakalanan isimler arasında Abdurrahim Albayrak ve eşi Nadiye Albayrak da bulunuyor. Sevilen spor adamı ve eşinin sağlık durumları pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Haberimizde, Abdurrahim Albayrak ve eşi Nadiye Albayrak'ın sağlık durumu ile ilgili gelişmeleri bir araya getirdik…

ABDURRAHİM ALBAYRAK VE EŞİ NADİYE ALBAYRAK'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

Abdurrahim Albayrak’ın sağlık durumu ile ilgili açıklama Galatasaray Kulübü’nden geldi. Açıklamada GS’nin İkinci Başkanı Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri nedeniyle yapılan sağlık kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testinin pozitif çıktığı bildirildi. Galatasaray kulübü, İkinci Başkanları ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyrettiğini söyledi.

Sosyal medyada ve internet arama motorlarında Abdurrahim Albayrak’ın eşi Nadiye Albayrak’ın sağlık durumuna ilişkin arama yapılmasına rağmen, Albayrak’ın corona testi pozitif çıkan eşinin Şükran Albayrak olduğu öğrenildi.

Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ın özel bir hastanede karantinaya alınarak tedavilerinin devam ettiği bildirildi. Galatasaray eski yöneticisi Özgür Savaş Özüdoğru, Koronavirüsü teşhisi konulan Abdurrahim Albayrak ile konuştuğunu, her zamanki gibi inancının yüksek olduğunu ve moralini iyi tutmaya gayret ettiğini söyledi.

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz Galatasaray Kulübü ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'la birlikte oğulları Hikmet Albayrak'ın da koronavirüs testinin pozitif çıktığı bilgisini verdi.

"ŞU AN KARANTİNADA"

Kulüpte çalışan mesai arkadaşlarına ve GS TV'de çalışan arkadaşlarına bu kutsal görevde cesaretle devam ettikleri için teşekkür eden Mustafa Cengiz, “Sevgili Abdurrahim kardeşimin eşi Şükran Albayrak ve onlarında yanında oğulları Hikmet Albayrak da karantinada.” açıklaması yaptı. Cengiz konuşmasında; hepsinin iyi olacağını, Yusuf Günay’ın da sonuçları beklediğini söyledi ve doktorların beş gün içerisinde, ciğerlerdeki sorunun gideceğini düşündüklerini ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN