Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta koronavirüs tespit edildi

Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ta koronavirüs tespit edildi

Geçtiğimiz günlerde koronavirüs testinin negatif çıktığı açıklanan Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'ın ikinci testi pozitif çıktı. Çift özel bir hastanede tedavi altına alındı.

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'a yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve çiftin tedavi altına alındığı öğrenildi.

Galatasaray Spor Kulübü 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak'a yapılan koronavirüs testinin pozitif çıktığı ve çiftin tedavi altına alındığı öğrenildi. 65 yaşındaki Albayrak’ın ilk testi negatif çıkmıştı.

ALBAYRAK: HER ŞEY DAHA İYİ OLACAK

Hastanede DHA'ya konuşan Abdurrahim Albayrak, "Her şey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" dedi.

GALATASARAY'DAN AÇIKLAMA

Galatasaray Kulübü, Abdurrahim Albayrak'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Resmi açıklama şöyle;

"İkinci Başkanımız Sn. Abdurrahim Albayrak'ın bir süredir devam eden şikâyetleri üzerine yapılan kontrollerinde koronavirüs (Covid-19) testi pozitif çıkmıştır. İkinci Başkanımız ve aynı teşhisle tedavisine başlanan değerli eşi Şükran Albayrak’ın tedavilerinin 6. gününde genel sağlık durumları olumlu seyretmektedir. Albayrak Ailesi'ne geçmiş olsun dileklerimizi iletirken her ikisinin de en kısa sürede sağlıklarına kavuşarak aramıza döneceklerine olan inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN