Adana Demirspor'da koronavirüs şoku! 29 kişinin testi pozitif

Adana Demirspor'da koronavirüs şoku! 29 kişinin testi pozitif

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor, 24 futbolcu, 2 teknik heyet ve 3 personel olmak üzere toplam 29 kişinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını duyurdu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'da, 24 futbolcu, teknik heyetten 2 kişi ve 3 personelin koronavirüs testi pozitif çıktı.

Kulüpten yapılan açıklamaya göre, ligin 9. haftasındaki İstanbulspor maçı öncesi futbolcu, teknik heyet ve personele Kovid-19 testi uygulandı.

Mavi-lacivertli takımda 24 futbolcu, teknik heyetten 2 kişi ve 3 personelin sonuçları pozitif çıktı.

MENEMENSPOR'DA POZİTİF SAYISI 34'E YÜKSELDİ

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor'da yeni tip koronavirüs testi pozitif çıkan kişi sayısı 34'e yükseldi.

Kulüpten yapılan açıklamada, TFF 1. Lig'de yarın oynanacak Adanaspor maçı öncesi 4 Kasım Çarşamba günü uygulanan koronavirüs testlerinde 2'si futbolcu olmak üzere 4 kişiden daha pozitif sonuç alındığı belirtildi.

Son sonuçlarla kulüpteki pozitif vaka sayısının 34'e çıktığı bildirildi.

Menemenspor'da 29 Ekim Perşembe gününden bu yana ortaya çıkan 34 pozitif vaka arasında teknik direktör Cenk Laleci ve 18 futbolcu da bulunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN