Adana'da 'Terör bank kapatın' notu polisi alarma geçirdi

Adana'da 'Terör bank kapatın' notu polisi alarma geçirdi

Adana'da polis ekipleri, bir banka şubesinin kapısına 'Terör bank kapatın' yazılı bir not yapıştırıldı. İhbar üzerine harekete geçen ekipler, şüpheli ya da şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Adana'nın Merkez Seyhan ilçesi Pazarlar Caddesinde devriye görevi yapan bekçiler, bir banka şubesinin giriş kapısına 'Terör bank kapatın' yazılı notun yapıştırıldığını fark edince durumu diğer ekiplere bildirdi.

Olay yerine asayiş ekiplerinin yanı sıra Terörle Mücadele ile Güvenlik Şube Müdürlüğü ekipleri de sevk edildi. 

19-05/23/basliksiz-1-1558587308.jpg

Ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, Olay Yeri İnceleme ve Kimlik Tespit Şube Müdürlüğü ekipleri, not üzerinde ve banka önüne şüpheli ya da şüphelilerce bırakıldığı değerlendirilen iki taş üzerinde parmak izi çalışması yaptı.

Banka yetkililerine bilgi verilmesinin ardından polis ekipleri, notu yapıştıran kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN