Adana'yı sağanak vurdu, vatandaş mahsur kaldı

Adana'yı sağanak vurdu, vatandaş mahsur kaldı

Adana'nın kent merkezinde gece boyunca etkili olan sağanak hayatını felç etti. Cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bozulan servis aracının yolcuları bir süre mahsur kaldı. Yüreğir'de de bir okulun bulunduğu sokağı su bastı, öğrenciler binaya giriş yapamadı. Adana'nın Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde okullar sağanak nedeniyle tatil edildi.

Adana'yı sağanak vurdu, oluşan su birikintileri hayatı olumsuz etkiledi.

Kentte gece boyunca etkili olan sağanak nedeniyle cadde ve sokaklarda su birikintileri oluştu, bazı noktalarında hasarlı kazalar meydana geldi.

19-12/24/basliksiz-1.jpg

OKULA GİREMEDİLER

Su birikintileri dolayısıyla araçlar ilerlemekte zorlanırken arıza yapan bir servis aracındaki yolcular bir süre mahsur kaldı.

19-12/24/basliksiz-1-1577166586.jpg

Ardından araçtan inen yolcular biriken su nedeniyle yolun karşısına geçmekte güçlük çekti.

19-12/24/basliksiz-1-1577166517.jpg

Merkez Yüreğir ilçesindeki bir okulun öğrencileri de binanın bulunduğu sokaktaki su birikintisi nedeniyle okula giremedi.

4 İLÇEDE OKULLARA 'SAĞANAK' TATİLİ

Adana'nın Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerinde okullar sağanak nedeniyle tatil edildi.

Vali Mahmut Demirtaş, merkez Çukurova, Seyhan, Yüreğir ve Sarıçam ilçelerindeki ilk, orta ve lise ile dengi okulların kentte devam eden sağanak nedeniyle bugün için tatil edildiğini söyledi.

Demirtaş, sağanağın etkisini artırarak sürmesinin beklendiği bilgisi üzerine eğitime ara verme kararı aldıklarını belirtti.

BİRÇOK EVİ SU BASTI, İNFAZ KURUMU KAPANDI

Merkez ilçelerde okulların tatil edildiği kentte, yağmur nedeniyle birçok yol su altında kaldı, evleri su bastı. Sürücülerin yolda mahsur kalan araçları, çekiciler vasıtasıyla kurtarıldı.

Merkez Sarıçam ilçesinde, E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu'nun bağlantı yolu da taşan suların altında kalınca kapandı.

Cezaevine giden bir kuruma ait araç suların çekilmesini beklerken, kuruma personel getiren servis aracı da su dolu yola giremedi. Kuruma gelen bazı mahkum yakınları ile avukatlar da cezaevine ulaşamadı.

Yolun açılması için çalışma başlatıldı.

ADANA/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN