Victoria Secret’ın ünlü mankenlerinden Adriana Lima’ya bozkurt işareti yaptırıp, kurt gibi ulumasını sağlayan milli boksör Alptuğ ve Buğra Öner kardeşlerin ülkücü oldukları ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile makamında fotoğraf çektirdikleri ortaya çıktı.
Boksör kardeşlerin Bahçeli ile bu fotoğrafı, Adriana Lima'nın neden Bozkurt işareti yapıp kurt gibi uluduğu sorusuna cevap oldu. /FOTOĞRAF: HÜRRİYET
Önceki gün İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan Brezilyalı mankenin sözcüsü, “Kendisine, el işareti ve söz konusu nidanın spor salonunun simgesi olduğu söylendi. Kesinlikle siyasi bir grupla bağlantısı yoktur” açıklaması yaptı.
Türklüğün sembolü
Bunun üzerine Öner kardeşler Facebook’ta, “İşaretin Adriana Lima’ya Türklüğün sembolü olduğu belirtilmiştir. Yanlış haber yapan Daily Mail basın organını esefle kınıyoruz” mesajı yayınladı.
