Ahmet Cin Pendik Belediye Başkan adayı mı?

Ahmet Cin Pendik Belediye Başkan adayı mı?

AK Parti'nin Pendik Belediye Başkan Adayı AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin oldu. Ahmet Cin ismi bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından bugün resmen açıklanacak.Peki Ahmet Cin kimdir? Nereli, kaç yaşında?

Ahmet Cin kimdir, Nereli? merak ediliyor ve araştırılıyor. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olarak AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin aday gösterildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün İstanbul adaylarını açıklayacak. AK Parti Pendik Belediye Başkan Adayı olarak Ahmet Cin'in ismi de resmiyet kazanacak. Peki Ahmet Cin kimdir? İşte detaylar...

AHMET CİN KİMDİR ? 

Ahmet Cin Sakarya’da doğmuştur. İlkokulu Sakarya’da, ortaöğrenimini İstanbul Pendik’te tamamlamıştır. Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’ni bitiren Ahmet Cin, askerlik hizmetini Amasya’da yapmıştır.


Pendik’te mühendislik plastikleri imalat ve ihracatı yapan şirketi ile sanayi sektöründe hizmet vermekte olan Cin, aynı zamanda Mali Müşavir’dir. Siyasete, Refah Partisi Pendik İlçe Yönetim Kurulu Üyesi olarak başlamış, Fazilet Partisi Pendik İlçe Başkan Yardımcılığı yapmıştır. 1999 yerel seçimlerinde Fazilet Partisi’nden Pendik Belediyesi ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi seçilen Cin, bu dönemde, Pendik Belediye Başkan Yardımcısı olarak görev yapmıştır.


AK Parti İstanbul 1. Bölge Teşkilatından sorumlu İl Yönetim Kurulu üyesi olarak görev yaptıktan sonra, Halkla İlişkilerden sorumlu İl Başkan Yardımcılığı ve Yerel Yönetimlerden sorumlu il başkan yardımcılığı görevine atanan Cin, halen bu görevini sürdürmektedir.


Pendikspor Kulübü Başkanlığı yapmış, Pendik’teki işadamları ve sanayicilerin bünyesinde yer aldığı 2005 yılında kurulan Pendik Sanayici ve İşadamları Derneği’nin (PESİAD) kurucu başkanlığını ve halen yönetim kurulu başkanlığını yapmaktadır. 35 yılı aşkın süredir Pendik’te ikamet eden Cin, evli olup, 3 kız çocuğu babasıdır. Ahmet Cin AK Parti Pendik Belediye Başkan adayı oldu!

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN