AK Parti de esnek çalışma saatine geçiyor

AK Parti de esnek çalışma saatine geçiyor

AK Parti Meclis Grubu, dünya çapında salgına dönüşen koronavirüsle mücadele önlemleri kapsamında esnek çalışma sistemine geçecek.

Sağlık Bakanlığı Bilim Kurulu'nun, Kovid-19'la mücadeleye ilişkin tavsiyeleri doğrultusunda kamu ve özel sektörde geçilen esnek çalışma modeli, AK Parti milletvekilleri için de uygulanacak.

ANKARA'YA YAKIN İLLERDEKİ VEKİLLER KATILACAK

AK Parti TBMM Grup Başkanlığı'nın aldığı karar doğrultusunda, Meclis'te bu hafta yasama faaliyetlerine, AK Parti'den, TBMM Adalet Komisyonu ve İçişleri Komisyonu üyeleri ile yakın illerden milletvekilleri katılacak. Bu kapsamda dengeli ve kısa çalışma programı yürütülecek.

Meclis'in bu haftaki çalışmalarına iştirak edecek AK Parti milletvekilleri belirlendi.

80 İSİM TESPİT EDİLDİ

TBMM Genel Kurulu ve komisyonlardaki çalışmalara AK Parti Afyonkarahisar, Aksaray, Amasya, Ankara, Bolu, Çankırı, Çorum, Düzce, Eskişehir, Kayseri, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Niğde ve Tokat milletvekillerinden oluşan yaklaşık 80 ismin katılımı planlanıyor.

Bu hafta için çalışmalara katılamayacak milletvekillerinin ise bu sürede evde kalmaları istendi.

TÜRKİYE'DE SON DURUM NE?

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs nedeniyle dün 16 kişinin daha hayatını kaybettiğini açıklamıştı. Böylece koronavirüsten ölenlerin sayısı 108'e yükselmişti.

Koca, Twtitter sayfasından Türkiye'deki koronavirüs hastalarıyla ilgili son verileri paylaşmıştı. Dün yapılan 7 bin 461 testin bin 704'ünün pozitif çıktığını duyuran Koca, vaka sayısının da 7 bin 402'ye yükseldiğini söylemişti.

445 HASTA YOĞUN BAKIMDA

Koca'nın paylaştığı tablodaki verilere göre koronavirüs salgını nedeniyle Türkiye'de 445 hasta yoğun bakımda tedavi görürken, entübe hasta sayısı ise 309.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN