AK Parti'den sosyal medya açıklaması: Bir tek Twitter'da sıkıntı var

AK Parti'den sosyal medya açıklaması: Bir tek Twitter'da sıkıntı var

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı'nın Meclis'te kabul edilerek yasalayan sosyal medya düzenlemesine ilişkin, “Sosyal medya platformları ağırlıklı olarak Türkiye’de temsilci bulundurmayı kabul etti. Bir tek Twitter olumlu cevap vermedi, orada bir sıkıntı görülüyor” dedi.

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı, Meclis'te yasalaşan sosyal medya kanununa dair sosyal ağ sağlayıcıları ile görüşme yapıldığını belirterek “Ağırlıklı olarak Türkiye’de temsilci bulundurmayı kabul ettiler. Bir tek Twitter olumlu cevap vermedi, orada bir sıkıntı görülüyor” açıklamasında bulundu.

Habertürk yazarı Muharrem Sarıkaya, Meclis kulisindeki konuşmalarında AK Parti'li Naci Bostancı'nın sosyal medya düzenlemesine ilişkin, "Ağırlıklı olarak Türkiye’de temsilci bulundurmayı kabul ettiler. Bir tek Twitter olumlu cevap vermedi" dediğini aktardı.

Yasa ile ilgili olarak sosyal ağ sağlayıcıları ile görüşmelerin yapıldığını da belirten Bostancı, “Ağırlıklı olarak Türkiye’de temsilci bulundurmayı kabul ettiler. Bir tek Twitter olumlu cevap vermedi, orada bir sıkıntı görülüyor” dedi.

Sarıkaya, "Temsilci bulunması halinde bir kişinin hakkında çıkan olumsuz yayınları ortadan kaldırması için başvurabileceğini, 48 saat içinde de bunun kaldırılacağını da sözlerine ekledi." ifadesini kullandı.

Sarıkaya yazısında şunları kaydetti:

Sosyal ağ sağlayıcıların Rusya’da olduğu gibi bazı hükümlere uymama durumunda ne olacağı konusunda ise “Şu aşamada Twitter dışında sorun görünmüyor” demekle yetindi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN