AK Parti'nin engelli adayı 'Osmanlı Tahtı'na oturdu

AK Parti'nin engelli adayı 'Osmanlı Tahtı'na oturdu

2 yıl önce çekilen bir fotoğrafla, gündeme gelen ve AK Parti'den milletvekili adayı olan engelli vatandaş Bennur Karaburun, seçim çalışmalarını sürdürürken saray kıyafetleri giyip tahta oturarak fotoğraf çektirdi.

Bursa'da geçirdiği kaza sonucu tekerlekli sandalyeye mahkum kalan, Ak Parti'den milletvekili adayı Bennur Karaburun, seçim çalışmalarını sürdürürken saray kıyafetleri giyip tahta oturarak fotoğraf çektirdi.

5.5 ay yoğun bakımda kaldı

Bursa'da geçirdiği trafik kazası sonucu felç olan 5.5 ay yoğun bakımda kaldıktan sonra nakledilen kök hücre ile ihtiyaçlarını tekerlekli sandalye ile karşılayabilir duruma gelen Bennur Karaburun, Ak Parti tarafından 7 Haziran seçimlerde 9'uncu sıradan milletvekili adayı olarak gösterildi.

15-05/23/meclis992x370-1428483321.jpg

Seçim çalışmalarını sürdüren Bennur Karaburun, Merkez Yıldırım İlçesi'nde düzenlenen Artvin Günleri'ne katıldı. Buradaki stantları gezen Karaburun cağ döner yedi, halk oyunları gösterisine katıldı. Osmanlı döneminde saray kıyafetleri giyerek tahta oturup hatıra fotoğrafı çektirdi.

Göreve hazırız

Partisine ve kendisine olan ilgiden mutluluk duyduğunu açıklayan Karaburun, "Bizler de istikrarın ve hizmetlerin devamı için göreve hazırız. İnşallah halkımızın desteği ile çalışmaya, ülkemizi daha güçlü yarınlara taşımaya devam edeceğiz" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN